Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυστυχώς... ήττα!

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να βγει νικητής από το παιχνίδι-θρίλερ του Αρτάκης, ηττήθηκε με 81-87 από τον Άρη και πλέον η παραμονή στην Ba...


Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να βγει νικητής από το παιχνίδι-θρίλερ του Αρτάκης, ηττήθηκε με 81-87 από τον Άρη και πλέον η παραμονή στην Basket League γίνεται κάτι παραπάνω από δύσκολη...

Δεν κατάφερε να πάρει τον "τελικό" με τον Αρη στη Νέα Σμύρνη η ομάδα του Ζιάγκου. Οι κυανέρυθροι έβγαλαν πάθος, είχαν καλά σημεία στον αγώνα, όμως στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και κυρίως από το 35' έως το 38' δεν υπήρξαν οι απαιτούμενες ενέργειες, με τον Αρη να κλέβει μπάλες, να πετυχαίνει πόντους και να ανεβάζει σε εκείνη το σημειο την διαφορά πανω από τους 8 πόντους.

Ο Πανιώνιος γενικότερα δεν έπαιξε καλές άμυνες, ενώ είχε και κακές επιστροφές στην άμυνα καθώς σ’ ένα κλειστό ματς δέχθηκε πάνω από 20 πόντους στον αιφνιδιασμό!

Στο τέλος οι κυανέρυθροι πάλεψαν να κάνουν την ανατροπή, μείωσαν και σεο 81-83, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν σωστά και έφτασαν στη νίκη.

Αυτή ήτταν η 10η ήττα σε 11 αγωνιστικές για τον Πανιώνιο και όπως καταλαβαίνει κανείς πλέον τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα όσον αφορά τον στόχο της παραμονής.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κόσμος του Ιστορικού γέμισε το κλειστό της Νέας Σμύρνης και δημιούργησε απίστευτη ατμόσφαιρα, παρά το γεγονός πως υπήρχε και το παιχνίδι του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου με την Κέρκυρα.

H ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ ανδρών - 11η αγωνιστική

Πανιώνιος - Άρης: 81-87

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 42-47, 67-66, 81-87

Πανιώνιος(Ζιάγκος): Σακελλαρίου 14(2), Henderson 11(3), Mc Nealy 18(2), Woodson 6(2), Σαρικόπουλος 12, Kravic 8, Dallo 6(1), Cupkovic, Καμπερίδης, Δίπλαρος 6(1)

Διαιτητές: Πηλοΐδης, Παναγιώτου, Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια