Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Το πρώτο παιχνίδι καθόρισε την πρόκριση, ικανοποιημένος με τους νέους»

Η επικράτηση στον πρώτο αγώνα (2-0), στη Νέα Σμύρνη, αποδείχθηκε καθοριστική για την πρόκριση του Πανιωνίου επί του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον ...

Η επικράτηση στον πρώτο αγώνα (2-0), στη Νέα Σμύρνη, αποδείχθηκε καθοριστική για την πρόκριση του Πανιωνίου επί του ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε για μία ακόμα φορά πως ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει τον Ιστορικό, ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά της ομάδας που αγωνίστηκαν: 

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό που ουσιαστικά μας έδωσε την πρόκριση και τη δυνατότητα πετυχαίνοντας ένα γκολ σήμερα να απλοποιήσουμε τα πράγματα, καθώς το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει.

Δεν ήταν εύκολη πάντως η πρόκριση, αν αναλογιστούμε ότι στο πρώτο ματς αργήσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Ήρθαμε εδώ για να σκοράρουμε, τα καταφέραμε και εκεί τελείωσε κάθε θέμα για την πρόκριση.

Είμαι ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και για την καθημερινότητά τους. Δουλεύουν πολύ και καθημερινά προκειμένου να πάρουν ευκαιρίες και αυτό είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά της ομάδας μας», δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός στην κάμερα του "Cosmote Sport", μετά την εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του ΟΦΗ με 1-0 στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια