Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να κάνει ποδαρικό με το... δεξί!

Ποδαρικό με το... δεξί θέλει να κάνει στο 2018 ο Πανιώνιος, όπου σήμερα (06/01, 15:00) υποδέχεται την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη, για την 16η...

Ποδαρικό με το... δεξί θέλει να κάνει στο 2018 ο Πανιώνιος, όπου σήμερα (06/01, 15:00) υποδέχεται την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν συγκέντρωση και καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στους "Φαίακες", ώστε να φτάσει η ομάδα στη νίκη και να ξεκινήσει με το... δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το νέο έτος.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο σημαντικών του ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Κότνικ, Γεσίλ, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Αναλυτικά η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 20: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Σπιριντόνοβιτς, Ταπόκο, Αστράς, Βλάχος, Βουκελάτος, Γλυνός, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.

Η αρχική ενδεκάδα αναμένεται να είναι: Μπαντής, Βλάχος, Σαραμαντάς, Μπανανά, Γκιοατά, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι.

Ο αγώνας διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη, ξεκινάει στις 15:00 και όπως φαίνεται οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδανικές για να βρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει τον Ιστορικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια