Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήραν το ντέρμπι οι Πανθηρίνες!

Νικήτρια αναδείχθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού, που επικράτησε εντός έδρας με 65-62 και μπήκε με τ...

Νικήτρια αναδείχθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού, που επικράτησε εντός έδρας με 65-62 και μπήκε με το... δεξί στο 2018!

Την εντυπωσιακή τους πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 συνεχίζουν τα κορίτσια του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθρες έφτασαν σε μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά επικράτησαν του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και παραμένουν στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι στο κλειστό της Αρτάκης είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με τις φιλοξενούμενες να μπαίνουν με το υπέρ τους 32-34 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, όμως ο Ιστορικός στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε αντίδραση, βελτίωσε άμυνα και επίθεση και δίκαια έφτασε στην σημαντική νίκη.

Να σημειώσουμε ότι ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Τσίκληρας έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τον πάγκο για 10 ημερολογιακές ημέρες, μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τα γεγονότα και τα «γαλλικά» με τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Καπουρνιώτη. Μάλιστα, ο Καπουρνιώτης έχει τιμωρηθεί με 40 μέρες! Ο Τσίκληρας δεν θα βρίσκεται στον κυανέρυθρο πάγκο ούτε στο παιχνίδι με τον Φάρο για την επόμενη αγωνιστική.

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ γυναικών - 10η αγωνιστική
Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ.: 65-62

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 32-34, 54-50, 65-62

Πανιώνιος(Νίκλας): Johnson 13, Σπαθάρου 15(2), Τσιαδή, Healy 15, Σεμανιάκου 3(1), Θεοδωρομανωλάκη 7, Στεφανίδου 5(1), Γρηγορίου, Μπόνη 7(1)

Διαιτητές: Τσάτσης, Κώτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια