Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκάθαρο φαβορί ο Ιστορικός

Όπως άλλωστε αναμενόταν από την στιγμή της κλήρωσης (15/1) της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου όπου οριστικοποιήθηκε πως η Λαμία θα είνα...

Όπως άλλωστε αναμενόταν από την στιγμή της κλήρωσης (15/1) της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου όπου οριστικοποιήθηκε πως η Λαμία θα είναι η αντίπαλος του Πανιωνίου, οι στοιχηματικές εταιρείες χρίζουν ξεκάθαρο φαβορί τους κυανέρυθρους ενόψει της πρώτου αγώνα που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (24/1 - 17.15) στη Νέα Σμύρνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος του Ιστορικού προσφέρεται σε απόδοση 1.35, η ισοπαλία στο 3.85 ενώ ενδεχόμενο ''διπλό-έκπληξη'' των νεοφώτιστων δίνει 7.50!

Στην ελκυστική τιμή του 3.45 βρίσκεται το Χ/1 και θα επιβεβαιωθεί στην περίπτωση που ο Πανιώνιος επικρατήσει με ισοπαλία στο ημίχρονο, όπως ακριβώς είχε επαναλάβει στο πιο πρόσφατο εντός έδρας ματς για τον ''θεσμό των εκπλήξεων'' απέναντι στον ΟΦΗ (2-0) στις 21/12/2017 στα πλαίσια του πρώτου αγώνα της φάσης των ''16''. 
Λίγο πάνω από τον ''διπλασιασμό'' βρίσκεται το 1/1 (2.02) και θα επαληθευτεί εφόσον οι Νεοσμυρνιώτες ''χτίσουν'' από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη, όπως άλλωστε έχουν επαναλάβει σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας τρίποντα εντός της τελευταίας διετίας!

Σχετικά με τις αγορές που αφορούν την πρόβλεψη του ακριβούς σκορ του αγώνα, παρατηρείται πως το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου έχει την μικρότερη απόδοση (3.65) συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο προς στοιχηματισμό! Πρόκειται μεταξύ άλλων για ένα αποτέλεσμα που δεν έχει σημειωθεί εκ νέου εντός της φετινής σεζόν στη Νέα Σμύρνη για όλες τις επίσημες διοργανώσεις!

Αυτό που απομένει πλέον από την πλευρά του Ιστορικού είναι να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί και να επαναλάβει ό,τι ακριβώς έκανε απέναντι σε Γκόριτσα & ΟΦΗ για Europa League & Κύπελλο Ελλάδας αντίστοιχα. Πρόκειται για τις 2 μέχρι στιγμής επιτυχημένες νοκ άουτ δοκιμασίες των κυανέρυθρων τη φετινή περίοδο που συμπτωματικά είχαν χριστεί και σ' αυτές τις περιπτώσεις αντίστοιχου βαθμού φαβορί και αν μη τι άλλο επιθυμούν να ''τριτώσει το καλό''!

Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια