Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μακρύλλος: «Να κατακτήσω τίτλο με τον Πανιώνιο»

Ο Παναγιώτης Μακρύλλος μίλησε για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο και τις φιλοδοξίες που έχει με την κυανέρυθρη φανέλα. «Δεν μπορώ να σ...

Ο Παναγιώτης Μακρύλλος μίλησε για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο και τις φιλοδοξίες που έχει με την κυανέρυθρη φανέλα.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως αισθάνθηκα. Ήταν μια θαυμάσια εμπειρία την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ. Νομίζω πως έπαιξα καλά.

Ο προπονητής ήταν χαρούμενος με την εμφάνιση μου και από την στιγμή που ο κόουτς είναι χαρούμενος και βοηθώ την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ τότε είμαι χαρούμενος γιατί αυτή είναι η δουλειά μου», τόνισε στην αυστραλιανή έκδοση του Four-Four-Two, o Μακρύλλος, αναφερόμενος στο ντεμπούτο που έκανε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στη συνέχεθα εξήγησε γιατί εγκατέλειψε την Αγγλία και την Στόουκ προκειμένου να επαναπατριστεί.

«Συνέβη αυστηρά για οικογενειακούς λόγους, αλλά ήξερα πως θα βρω μια ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και έπρεπε να είμαι έτοιμος. Έχω την αίσθηση πως κατάφερα κάτι υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όλα τα χρόνια της σκληρής δουλειάς και την εκπαίδευσης που έλαβα μέσα από τους συλλόγους που αγωνίστηκαν έπαιξαν τον ρόλο τους στο συμβόλαιο για 3,5 χρόνια που υπέγραψα».

Ο ομογενής μέσος εξήγησε γιατί δεν αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

«Ήταν πολύ δύσκολο να βρω συμβόλαιο σε ομάδα της A-League. Έπαιζα πάντα στην Αγγλία και δεν είχα καταφέρει να κάνω όνομα στην Αυστραλία. Έτσι όταν επέστρεψα ήταν δύσκολο για μένα. Αν και έπαιξα στο υψηλότερο επίπεδο στην Αγγλία δεν πήρα την ευκαιρία μου».

Ο Μακρύλλος δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να καθιερωθεί στον Πανιώνιο.

«Στόχος μου είναι να έχω μόνιμη θέση στην ενδεκάδα και να καθιερωθώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω τον Πανιώνιο να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο και μια μέρα να παίξω στο Champions League και να εκπροσωπήσω την Αυστραλία.

Έχω παίξει ήδη σε επίπεδο U-20 και θα ήταν ένα όνειρο για μένα εάν έπαιζα στους Socceroos (σ.σ.: εθνική Αυστραλίας).

Πάντα το ήθελα αυτό και αν έρθει η ευκαιρία να αγωνιστώ στο Μουντιάλ θα την έπιανα και με τα δύο χέρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια