Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπραχίμι: «Χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο»

Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ιστορικό δηλώνει ο Μεργκίμ Μπραχίμι. Ο διεθνής Κοσοβάρος επιτελικός μέσος, μιλώντας στην επίσημη...

Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ιστορικό δηλώνει ο Μεργκίμ Μπραχίμι.

Ο διεθνής Κοσοβάρος επιτελικός μέσος, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε επίσης πως ανυπομονεί να πιάσει δουλεία με τη νέα του ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του Πανιωνίου!

"Είμαι πολύ χαρούμενος από την κατάληξη της μεταγραφής μου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ανυπομονώ μάλιστα να ξεκινήσω την δουλειά με τη νέα μου ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Με σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι στο τέλος θα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά.

Μου άρεσε πολύ η απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είδα ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει το ματς.

Είδα επίσης τους οπαδούς μας και μου άρεσε που υποστήριζαν την ομάδα με πάθος. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τα μηνύματα που μου έχουν ήδη στείλει και τους υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της", ήταν αναλυτικά τα λόγια του Μπραχίμι.

-Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια