Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Οι Πάνθηρες θα είναι στην κερκίδα να στηρίζουν»

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για το Πανιώνιο Σαββατοκύριακο που πέρασε και την στήριξη τους προς τον σύλλογο. Αναλυτικά: "Το πρώτο...

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για το Πανιώνιο Σαββατοκύριακο που πέρασε και την στήριξη τους προς τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

"Το πρώτο Σαβ/κο του 2018 γεμάτο δράση τελείωσε. Σημαντικές νίκες σε ποδόσφαιρο και γυναικείο μπάσκετ. Νίκη του χάντμπολ. Ήττα για μπάσκετ ανδρών και πόλο.

Η ζωή συνεχίζεται, όποιο σημείο (νίκη, ήττα, ισοπαλία) και να έρθει. Η οπαδική κουλτούρα, δεν χωράει μουρμούρα. Μόνο δράση.

Συζητήσεις για το κατά πόσον πρέπει να μένουν ή να φεύγουν παίκτες. Κουτσομπολιά, αν και τι παρασκήνιο υπάρχει. “Δίκες” ενόχων για κάποια ήττα ή κακή πορεία, από τους Πάνθηρες ΔΕΝ θα δείτε.

Ξεχάστε το!

Οι πάνθηρες θα είναι στην κερκίδα να στηρίζουν. Θα μπαίνουν πρώτοι και θα φεύγουν τελευταίοι. Και ΑΝ κάποτε κρίνουν πως πρέπει να παρέμβουν, θα το κάνουν!

Δεν θα γίνουν όμως ποτέ μέρος μιας υποκουλτούρας, που μετά από κάθε αγώνα εξυμνεί ή αναθεματίζει ανάλογα το αποτέλεσμα και την επίτευξη ή όχι των στόχων.

Συνεχίζουμε δυνατά, με πείσμα δίπλα σε όλα μας τα τμήματα!

Ραντεβού απόψε από την εκπομπή (22:00, http://www.nstv.gr/nstvlive/) και την Τετάρτη στην συνέλευση με σκοπό την οργάνωση του επόμενου Σαβ/κου!

Υ.Γ. Γερά, φέρτε μας αύριο από το Ηράκλειο την πρόκριση στο κύπελλο!

Υ.Γ 2 Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κάβουρα. Όταν ένας ακούραστος εργάτης, ανιδιοτελής Πανιώνιος και αρρωστάκι σαν όλους μας φεύγει, μπαίνει ένα ακόμα λιθαράκι στην ιστορία αυτού του τεράστιου Συλλόγου. Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης, είναι οι δικοί του άνθρωποι που μένουν αιώνια στις μνήμες μας.

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια