Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάλεσμα από την ΚΑΕ και οι νέες τιμές στα διαρκείας

Κάλεσμα στήριξης προς τον κόσμο του συλλόγου απηύθυνε η ΚΑΕ Πανιώνιος, ενώ γνωστοποίησε νέες τιμές για τα διαρκείας. Αναλυτικά η σχετι...

Κάλεσμα στήριξης προς τον κόσμο του συλλόγου απηύθυνε η ΚΑΕ Πανιώνιος, ενώ γνωστοποίησε νέες τιμές για τα διαρκείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΙΜΩΝ

ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ "ΤΕΛΙΚΟ"

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα παίξει έναν ακόμα «τελικό», το Σάββατο (6/1) για την σταδιακή εξασφάλιση της παραμονής του στην Α1 κατηγορία και στο πρωτάθλημα Stoiximan Basket League. Αντίπαλος θα είναι ο Άρης. Αν και πρόκειται για αυτονόητη κατανόηση, είναι επιβεβλημένο να αναφερθεί ότι η μαζικότερη δυνατή παρουσία των φιλάθλων μας, θα προσφέρει και την ανάλογη βοήθεια στην ομάδα και θα διατρανώσει την πίστη ΟΛΩΝ στην προσπάθεια για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Η έδρα μας στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει γνωρίσει ακόμα τα μεγαλεία του παρελθόντος. Δεν την «αισθάνθηκαν» οι φιλοξενούμενες ομάδες, όσο υπήρχαν άδειες θέσεις.

Δεν είναι ευθύνη κάθε φιλάθλου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να είναι παρών σ'αυτή την προσπάθεια; Να την αφουγκραστεί; Και στο τέλος του αγώνα να χαρεί για την νίκη της ομάδας. Ας μην σκοράρει και ας μην παίξει άμυνα κάθε φίλαθλος. Η παρουσία και η φωνή του ήταν, είναι και θα είναι, πάντα, οι μεγαλύτεροι θεματοφύλακες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει από τα γραφεία της ΚΑΕ (09.00-19.00).

Παράλληλα, η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να συνδράμει οικονομικά στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που είναι εναπομείναντα, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και να τα επιδοτήσει σε ποσοστό 40%.

Οι νέες τιμές είναι οι εξής:

30 € για τους οργανωμένους φιλάθλους. --> 20 ευρώ
50 € (τσιμεντένια κερκίδα) --> 30 ευρώ
70 € (πέταλα) --> 50 ευρώ
120 € (κεντρική κερκίδα) --> 70 ευρώ
250 €VIP --> 160 ευρώ
500 €VVIP --> 300 ευρώ

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Δεν υπάρχουν σχόλια