Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρεις «κυανέρυθροι» στους κορυφαίους του 2016/17 (photos)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία του ΠΣΑΠ το βράδυ της Δευτέρας (29/01/18), με το κυανέρυθρο χρώμα για μία ακόμη χρονιά να είνα...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία του ΠΣΑΠ το βράδυ της Δευτέρας (29/01/18), με το κυανέρυθρο χρώμα για μία ακόμη χρονιά να είναι έντονο. Τα panionianea.gr ήταν εκεί!

Στο Μέγαρο Μουσικής πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία του ΠΣΑΠ, όπου οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν τους κορυφαίους για την αγωνιστική σεζόν 2016/17.

Το όνομα του Πανιωνίου για μία ακόμα φορά ακούστηε πολύ έντονα και στα φετινά βραβεία, αφού εκτός από τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠ που ως γνωστών είναι ο Παναγιώτης Κόρμπος, τρεις παίκτες του Ιστορικού βρέθηκαν στην κορυφαία ενδεκάδα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τους Μανώλη Σιώπη, Σοτζέι Μασούντ και Ανδρέα Γιαννιώτη, οι οποίοι ξεχώρισαν με την κυανέρυθρη φανέλα την περασμένη χρονιά και γι΄αυτό το λόγο ψηφίστηκαν στους κορυφαίους έντεκα. Οι τρεις άσοι φωτογραφήθηκαν από τον φακό του panionianea.gr, όπως βλέπετε στην παραπάνω φωογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιαννιώτης βγήκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν 2016/17, καθώς οι εμφανίσεις του με την φανέλα του Πανιωνίου ήταν εξαιρετικές!

Από εκεί και πέρα, ο Σιώπης ήταν μέσα στους τρεις υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, το οποίο τελικά πήρε ο Μάνταλος της ΑΕΚ.

O Σοτζέι Μασούντ ως παίκτης του Ιστορικού ήταν μέσα στους τρεις υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή, το οποίος κατέληξε στον Μπεργκ του Παναθηναϊκού.

Επίσης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ως προπονητής του Πανιωνίου ήταν μέσα στους τρεις υποψήφιους για το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Αυτό το βραβείο τελικά το πήρε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το "παρών" -μεταξύ άλλων- έδωσε και ο Πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας.






Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια