Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Τα έχουμε βρει με την διοίκηση, έχω αγαπήσει τον Πανιώνιο»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο για ακόμα δύο χρόνια. ...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο για ακόμα δύο χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης: "To κόρνερ για την ισοφάριση του αντιπάλου ήρθε αμέσως μετά το δικό μας γκολ. Αδρανήσαμε όλοι και οι έντεκα φάγαμε το γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σε αυτό το επίπεδο αν δεν είσαι συγγκεντρωμένος θα το πληρώσεις".

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος: "Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να μας δει, τον στεναχωρήσαμε δυστυχώς. Μας χειροκρότησε παρά την ήττα και εμείς ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να πάμε στο τέλος εκεί για να τους χειροκροτήσουμε και εμείς. Μένουμε ενωμένοι".

Για το αν έχει συμφωνήσει με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Έχω μιλήσει με την διοίκηση. Πιστεύω ότι το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές. Τα έχουμε βρει, είμαι πολύ καλά εδώ, βρίσκομαι 2,5 χρόνια στον Πανιώνιο και έχω αγαπήσει πολύ αυτη την ομάδα. Για μένα αυτό είναι σημαντικό να είμαι καλά στην ομάδα και δεύτερο είναι το οικονομικό θέμα. Για δύο χρόνια έχουμε συμφωνήσει".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια