Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαδόπουλος: «Δεν φάνηκε η διαφορά της κατηγορίας»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με το...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

“Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από καλές ομάδες. Δεν φάνηκε η διαφορά της κατηγορίας. Αισθανόμαστε άσχημα για το αποτέλεσμα. Είχαμε καλή εμφάνιση και δικαιούμασταν να προηγηθούμε στο σκορ. Σε δύο λεπτά χάσαμε την συγκέντρωσή μας και ο Πανιώνιος με τα δύο γκολ πήρε προβάδισμα για την πρόκριση. Καλές γιορτές σε όλους να ευχηθώ θέλω, με λιγότερα προβλήματα σε όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα στην ομάδα μας. Εδώ και δύο μέρες έχω στείλει μία επιστολή στην διοίκηση του ΟΦΗ και θα κοινοποιηθεί όσα λέω στο site της ομάδας. Αναφέρομαι για το τι γίνεται στην ομάδα, για το μέλλον της και τι πρέπει να γίνει. Δεν είναι επαγγελματική κατάσταση αυτή που υπάρχει στον ΟΦΗ. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον και αν θα είμαι εγώ στον πάγκο”.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια