Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βλάχος: «Υπάρχουν συζητήσεις για ανανέωση»

O Βαλεντίνος Βλάχος μίλησε για το Κύπελλο Ελλάδας, τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά ...

O Βαλεντίνος Βλάχος μίλησε για το Κύπελλο Ελλάδας, τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του Ιστορικού στην κάμερα της Nova:

Για την άσχημη εμφάνιση του Πανιωνίου με τον Παναιγιάλειο: "Σίγουρα ήταν ένα κακό παιχνίδι για την ομάδα μας. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, έπρεπε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω γιατί έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα στον σύλλογο, αλλά παραμένει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό: "Έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά πιστεύω πως σαν σύνολο είναι καλύτεροι. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην επίθεση, ο Μολίνς, οι εξτρέμ, υπάρχουν πολλοί επικίνδυνοι παίκτες".

Για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι: "Σίγουρα υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου, όμως για την ώρα βρισκόμαστε στο στάδιο των συζητήσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια