Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στη Λεωφόρο για αποτέλεσμα ο Ιστορικός!

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (03/12, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την 13η α...

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο σημερινό (03/12, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται απο το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και την ήττα από τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, να βγάλουν πάθος στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Ιστορικού μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Μανώλη Σιώπη και του Λάζαρου Λάμπρου, ενώ αντίθετα εκτός έχουν μείνει οι Μασούντ-Οικονόμου που έχουν άδεια και ο τραυματίας Ταπόκο.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους εξής 19 παίκτες: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Μπαντής, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια