Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα... Κυπέλλου!

Η σκέψη στον ΟΦΗ... Πίσω του θέλει να αφήσει ο Πανιώνιος την ήττα από τον Λεβαδειακό και πλέον άπαντες στην ομάδα έχουν στρέψει το ενδι...

Η σκέψη στον ΟΦΗ...

Πίσω του θέλει να αφήσει ο Πανιώνιος την ήττα από τον Λεβαδειακό και πλέον άπαντες στην ομάδα έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (21/12) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι κυανέρυθροι είχαν μία καλή κλήρωση θεωρητικά, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ομάδα από την Football League, όμως και στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να αποδείξει ο Ιστορικός την ανωτερότητα του και φυσικά να πάρει την πρόκριση για την φάση των "8" του θεσμού.

Φυσικά χρειάζεται προσοχή, καθώς ο ΟΦΗ είναι από τις δυνατές ομάδες της δεύτερης κατηγορία και διαθέτει αρκετά μεγάλη δυναμική. Βέβαια, ο Πανιώνιος αν την Πέμπτη είναι αυτός που πρέπει και εμφανιστεί σοβαρός, τότε σαφώς και θα καταφέρει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα στο Ηράκλειο.

Στόχος του Ιστορικού είναι φέτος να καταφέρει να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο Κύπελλο και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια