Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζιάγκος: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, είμαστε εδώ!»

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος, για την ήττα που γνώρισε η ομάδα στο Λαύριο από την...

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος, για την ήττα που γνώρισε η ομάδα στο Λαύριο από την ομώνυμη ομάδα.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για τη νίκη, συγχαρητήρια στον κόουτς Σερέλη, ο οποίος έχει αφήσει το αποτύπωμα του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και έχει περάσει την φιλοσοφία του κάτι πάρα πολύ σημαντικό για την δουλειά μας και συγχαρητήρια στον ίδιο προσωπικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ήταν ξεκάθαρη η εικόνα εμφανίσαμε δύο πρόσωπα ένα πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο με μία νωθρότητα και νωχελικότητα αμυντική η οποία δεν συνάδει καθόλου με την κρισιμότητα των ημερών και των καταστάσεων για την ομάδα. Δεν πήγαμε στις επαφές δεν βγάλαμε άμυνες, δεν βγάλαμε ενέργεια δεν παίξαμε με πάθος, δώσαμε αυτοπεποίθηση και ρυθμό στα σουτ τα μακρινά του Λαυρίου γνωρίζοντας ότι η ομάδα έχει στο ρόστερ της κλασσικούς σουτέρ που αν βρουν αγωνιστικό ρυθμό μπορούν να σε σκοτώσουν όπως και έγινε.

Μπήκαμε στο ημίχρονο με 8/15 τρίποντα το Λαύριο πάνω από 50% και αυτό έχει να κάνει εκτός από την ικανότητα των παιδιών έχει να κάνει και με την δική μας απουσία από τις επαφές και από τον τρόπου που θα έπρεπε να αμυνθούμε. Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα άλλαξε έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις μέσα στα αποδυτήρια η ομάδα βγήκε όπως θα έπρεπε να μπει από την αρχή στο ματς αποφασισμένη αμυντικά πήγε στις επαφές. Έβγαλε ενέργεια έβγαλε πάθος, έβγαλε επιθετικότητα στον τρόπο που χρησιμοποιούσαμε χέρια και σώμα στις άμυνες. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ ελέγξαμε τον ρυθμό βγήκαμε και στην επίθεση μπροστά βάλαμε κάποια σουτ η εικόνα άλλαξε άρδην το επιμέρους αποτέλεσμα του δευτέρου ημιχρόνου αποτυπώνει αυτή τη προσπάθεια.

Είναι πάγια αρχή μου καταρχήν από σεβασμό στον εαυτό μου στην ιδιότητα μου στο επάγγελμα μου και κατά δεύτερον από σεβασμό στην ομάδα που υπηρετώ και είναι τεράστια να μην αναφέρομαι στους διαιτητές, και ο νοών νοεί τω θα μπορούσα να πω πολλά δεν είναι η δουλειά μου να το κάνω. Η δουλειά μου είναι να ελέγξω άλλα πράγματα.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά. Και θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά γιατί η ευθύνη που έχουν αναλάβει είναι υπερβολικά βαριά, δεν είναι για συνηθισμένους ανθρώπους, δεν είναι για μέσους ανθρώπους δεν είναι για μέσους αθλητές, είναι για πολύ πάνω του μέσου όρου προσωπικοτήτων και αν πω πως δεν ανταπεξέρχονται στον ρόλο τους θα τους αδικήσω πάρα πολύ γίνεται συγκλονιστική προσπάθεια δικαιούμαι να το πω έχω υποχρέωση να το πω γιατί ζω την καθημερινότητα αυτών των παιδιών.

Δυστυχώς δεν έχει αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα, γιατί αν κάποιος δει την βαθμολογία μείνει στην βαθμολογία και δει το 0-8 φυσικά και έχει δικαίωμα να δώσει την δική του ερμηνεία, για εμάς η ανάγνωση είναι διαφορετική, κάνουμε συγκλονιστική προσπάθεια δεν μας αντιπροσωπεύει το 0-8 μας αδικεί κατάφορα. Έχουν συμβεί πολλά για αυτό το 0-8 οι συγκυρίες εντός και εκτός γηπέδου, συν την κακοτυχία μας και την κακοδαιμονία δεν μοιρολατρούμε είμαστε εδώ συνεχίζουμε να το παλεύουμε συνεχίζουμε να το πιστεύουμε δεν κοιτάμε την βαθμολογία.

Κοιτάμε την δουλειά μας τα λάθη μας την βελτίωση μας και πως θα χτυπάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το έχουμε αποδείξει ότι χτυπάμε το κάθε παιχνίδι. Θέλω να αναφερθώ στον κόσμο της ομάδας μας, με σφάλματα κάποιων εξαιρέσεων στον τρόπο που προσεγγίζουν και εκφράζουν το πάθος και την αγάπη τους για την ομάδα, η ομάδα έχει μείνει χωρίς τον κόσμο της. Φτάσαμε στα μέσα Δεκεμβρίου και στην 8η αγωνιστική για να νιώσουμε εκτός από τη φανέλα και την ευθύνη να νιώσουμε ότι είμαστε Πανιώνιος και λόγω του κόσμου μας. Τον ευχαριστούμε πολύ για τα χιλιόμετρα που έκανε και ήρθε εδώ και μας στήριξε, με το πάθος και τη φωνή του.

Του υποσχόμαστε ότι είμαστε εδώ, δεν θα εγκαταλείψουμε δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελευταία μέρα του πρωταθλήματος. Όμως πρέπει ο κόσμος μας να συνειδητοποιήσει ότι όταν είσαι στον Πανιώνιο είσαι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της εξίσωσης. Να συνεχίσει να κάνει αυτό που σήμερα για πρώτη φορά του δόθηκε το δικαίωμα να κάνει να μας στηρίζει με τη φωνή του και το πάθος του.

Είμαστε στην 8η αγωνιστική συν ένα αγώνα κυπέλλου είναι η πρώτη φορά με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Παναθηναικό που παίξαμε με κόσμο. Για εμάς κάθε εβδομάδα είναι καινούργια αρχή, σήμερα και τυπικά με την παρουσία του κόσμου, θα γίνουμε ένα και θα τα καταφέρουμε αυτό είναι μήνυμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια