Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι αριθμοί για το Λαύριο-Πανιώνιος

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα του Πανιωνίου με το Λαύριο, για την 8η αγωνιστική της Basket League. Αναλυτικά:  Στο παιχνίδι τη...

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα του Πανιωνίου με το Λαύριο, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά: 

Στο παιχνίδι της 23ης Σεπτεμβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας εξαντλείται η ιστορία των αναμετρήσεων του Λαυρίου Megabolt με τον Πανιώνιο Βίκος Cola αφού αυτή είναι η πρώτη σεζόν στην οποία συνυπάρχουν στη Stoiximan.gr Basket League.

Στο παιχνίδι που έγινε λοιπόν για το Κύπελλο στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος Βίκος Cola αγωνίστηκε με την εφηβική του ομάδα και το Λαύριο επικράτησε με άνεση και σκορ 99-61 με 27 πόντους του Δημήτρη Κακλαμανάκη.

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

Τα σερί

*Τουλάχιστον δύο ασίστ σε καθένα από τα επτά ματς της ομάδας του είχε ο Μακένζι Μουρ φτάνοντας σε όλα σε διψήφιο αριθμό στο ranking.

*Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης εκτέλεσε τουλάχιστον δύο βολές σε καθένα από τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

*Πέντε συνεχόμενους αγώνες με τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο έφτασε ο Τζαμάλ Νίξον.

Τα ρεκόρ

*Με έξι πόντους ο Τζαμάλ Νίξον θα γίνει ο 3ος παίκτης στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt που θα φτάσει τους 400 στη Stoiximan.gr Basket League.

*Έξι πόντους χρειάζεται και ο Μακένζι Μουρ για να φτάσει τους 400 στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ παράλληλα απέχει τρεις ασίστ από τις 100.

*Την 50ή εμφάνιση του στην κατηγορία θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Κουζέλογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Τα σερί

*22 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη είναι στη Stoiximan.gr Basket League ο Πανιώνιος Βίκος Cola, σερί που άρχισε από τη σεζόν 2014-15. Η τελευταία νίκη του ήταν εκείνη της 27ης Δεκεμβρίου 2014 επί του Πανελευσινιακού εκτός έδρας με 70-68.

*Ο Ζήσης Σαρικόπουλος είχε τουλάχιστον δύο εύστοχα δίποντα και ένα επιθετικό ριμπάουντ σε καθένα από τα επτά παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

*Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο, δύο εύστοχες βολές και δύο ασίστ σε καθένα από τα παιχνίδια της φετινής Stoiximan.gr Basket League.

Τα ρεκόρ

*Τρία ριμπάουντ μακριά από τα 500 στην καριέρα του στο πρωτάθλημα είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

*Τέσσερα ριμπάουντ χρειάζεται ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς για τα 300 ενώ απέχει τρεις πόντους από τους 700.

*Οχτώ ριμπάουντ μακριά από τα 200 είναι ο Νίκος Μίχαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια