Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αρχηγέ εις το επανιδείν!

Ο Νίκος Μίχαλος -ως γνωστών- αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Πανιώνιο. Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΚΑΕ και ΕΔΩ την δήλωση του έμπειρο...

Ο Νίκος Μίχαλος -ως γνωστών- αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Πανιώνιο. Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΚΑΕ και ΕΔΩ την δήλωση του έμπειρου γκαρντ. 

Χωρίς τον πολύπειρο αθλητή θα πορευτεί από εδώ και πέρα ο μπασκετικός Πανιώνιος, καθώς ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 40χρονος γκαρντ ήταν "παρών" στα δύσκολα χρόνια της μπασκετικής ομάδας, όταν βρέθηκε να αγωνίζεται στα.. αλώνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Μίχαλος αποτέλεσε τον αρχηγό του Ιστορικού από την Β΄ Εθνική έως και φέτος στην Α1'. Ήταν από τις κολώνες της ομάδας στις δύο ανόδους και στην επιστροφή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία, εκεί δηλαδή που ανήκει!

Σίγουρα η συμμετοχή του ήταν καθοριστική στον Πανιώνιο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ σε κάθε ευκαιρία εξέφραζε την αγάπη του για τον σύλλογο.

Πλέον, φτάνουμε στο "σήμερα", όπου ο "captain" δεν συνεχίζει στον Ιστορικό, ωστόσο θεωρούμε σίγουρο πως θα τον δούμε ξανά, είτε σύντομα είτε όχι, στον Πανιώνιο από κάποιο άλλο πόστο.

Σχετικά με την λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, το συμβόλαιο του Μίχαλου με τον Πανιώνιο ολοκληρωνόταν στις 31/12 και από τον Πανιώνιο αναφέρουν πως: "ενεργοποιήθηκε η οψιόν για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του".

Για κλείσιμο, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα: Αρχηγέ εις το επανιδείν!

Δεν υπάρχουν σχόλια