Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαββίδης: «Μπορούμε θετικό αποτέλεσμα και στη Λεωφόρο»

Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την καλύτερη εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημιχρόνο και το ερχόμενο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος μ...

Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την καλύτερη εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημιχρόνο και το ερχόμενο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό μίλησε στο Panionianea Radio ο Κυριάκος Σαββίδης.

Ο μέσος του Πανιωνίου μίλησε στον Γιώργο Καρμίρη και το Panionianea Radio μετά το παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη και δήλωσε αναλυτικά:

Για το πως κρίνει το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ: "Όταν προηγείσαι στο 86' και δέχεσαι το γκολ στις καθυστερήσεις, τότε σίγουρα αυτό σου αφήνει μία πικρή γεύση. Εμείς παλέψαμε, ήμασταν καλοί και φύγαμε πικραμένοι με την ισοπαλία".

Για την καλύτερη εικόνα του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε χώρους και να βρούμε χώρους στην επίθεση από κάποια κλεψίματα, βρεθήκαμε όμως πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ξέραμε ότι έπρεπε να βγούμε μπροστά για να ισοφαρίσουμε και αυτό κάναμε".

Για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό: "Αρχικά είναι το ματς Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, μετά με τον Παναθηναϊκό θα είναι επίσης ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν και με τον ΠΑΟΚ. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό και σε αυτό το ματς".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια