Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ω! Τι κόσμος μπαμπά! (photo)

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο κόσμος του Πανιωνίου είχε για πρώτη φορά φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντα την ομάδα του κ...

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο κόσμος του Πανιωνίου είχε για πρώτη φορά φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντα την ομάδα του και η ατμόσφαιρα που στήθηκε στο κλειστό της Αρτάκης ήταν εκπληκτική.

Οι φίλαθλοι του Ιστορικού με... μπροστάρηδες τους Πάνθηρες δημιούργησαν ένα γιορτινό κλίμα στο γήπεδο, από νωρίς πήραν τις θέσεις τους στις εξέδρες και σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να τραγουδούν για την... καψούρα τους!

Μπορεί το παιχνίδι, ουσιαστικά, να ήταν χαμένο πριν την έναρξη του, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο ισχυρός και πολύ πιο έτοιμος από τον Πανιώνιο, ωστόσο οι κυανέρυθροι φίλαθλοι έδωσαν δυναμικό "παρών" και παρά το γεγονός πως η ομάδα ήταν αρκετά πίσω στο σκορ, δεν έκοψαν... ταχύτητα, με τις φωνές τους να γίνονται όλο και πιο δυνατές!

Στο τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Ιστορικού ανταπέδωσαν το χειροκρότημα προς τον κόσμο, με τους ξένους παίκτες της ομάδας να κοιτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την παρουσία του Πανιώνιου κόσμου!

Με τέτοιον κόσμο και με την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα, ο Ιστορικός μπορεί να αισιοδοξεί πως στα κρίσιμα παιχνίδια θα καταφέρει να φτάσει στις νίκες και να πετύχει τον μεγάλο του στόχο!
΄
Τέλος να σημειωθεί, πως μετά το τέλος του αγώνα χωρίς προφανή λόγο οι δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να αναγκαστεί να μπει εκ νέου μέσα στο κλειστό, προκειμένου να φύγει από την άλλη έξοδο του γηπέδου.


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια