Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ΚΑΕ Πανιώνιος συνοδοιπόρος του ΕΣΑΚΕ για τους πληγέντες

Από την ΚΑΕ Πανιώνιος: Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA θα συνεισφέρει στην παροχή βοήθειας της Stoiximan.gr Basket League για τους πληγέντ...

Από την ΚΑΕ Πανιώνιος:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA θα συνεισφέρει στην παροχή βοήθειας της Stoiximan.gr Basket League για τους πληγέντες συνανθρώπους μας των Δήμων Μάνδρας και Ειδυλλίας, υλοποιώντας την πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ (21/11/2017) στην οποία αναφέρεται ότι:

Μαρούσι, 22 Νοεμβρίου 2017
Αρ. Πρωτ. 680
Προς: ΚΑΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας
Κοινοποίηση: Γενικό Διευθυντή KAE/ Διευθυντή Τμήματος Marketing

Αξιότιμοι Κύριοι,
Σε συνέχεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ της 21ης Νοεμβρίου 2017, αποφασίστηκε η παροχή βόηθειας της Stoiximan.gr Basket League στους πληγέντες συναθρώπους μας του Δήμου Μάνδρας και Ειδυλλίας.

Η στήριξη των 14 ΚΑΕ/μέλων του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. θα επικεντρωθεί στην αποστολή πόσιμου νερού, καθώς αυτή η ανάγκη αναδείχθηκε ως πρωτεύουσα μετά από επικοινωνία με τον Δήμο.
Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τις εταιρείες-χορηγούς σας και προωθήσετε τηνενέργεια με στόχο τη συμμετοχή τους σε αυτή. Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς να συμμετάσχουν στην ενέργεια όλες οι ομάδες και οι χορηγοί τους.
Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος, Stoiximan.gr θα συνδράμουν με τη σειρά τους με την αποστολή πόσιμου νερού.
Επικοινωνιακά η ενέργεια αυτή θα στηριχθεί με την αποστολή Δελτίου Τύπου από τον ΕΣΑΚΕ, όπου θα αναφέρονται όλες οι ΚΑΕ και οι χορηγοί που θα λάβουν μέρος. Ιδανικά θα επιθυμούσαμε την φιλοξενία του δελτίου Τύπου στις επίστημες ιστοσελίδες και τα social media όλων των ΚΑΕ. Η κορύφωση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT – ΑΕΚ της 7ης
αγωνιστικής (3/12, ΕΡΤ1 LIVE), όπου θα παρευρεθούν εκπρόσωπος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, της Stoiximan.gr και του Δήμου Μάνδρας και Ειδυλλίας.

Ταυτόχρονα, θα γίνει κάλεσμα στους φιλάθλους να συνδράμουν κι εκείνοι με τη σειρά τους.
Διευκρινιστικά αναφέρουμε ότι η αποστολή των υλικών θα γίνει από τις εταιρείες-χορηγούς απευθείας στον Δήμο Μάνδρας και Ειδυλλίας στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας:

Δημαρχείο Μάνδρας
Στρατηγού Νικολάου Ρόκκα 45
Τ.Κ. 19600 Μάνδρα Αττικής
Υπεύθυνοι: κ. Αντωνίου Μιχάλης, Κοινωνικός Λειτουργός, τηλ:6977121815
κ. Μποζονέλος Γιώργος, τηλ. 6980035560

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια