Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όρθιος» ο Ιστορικός κόντρα σε... διαιτησία και Ατρόμητο!

Εκτός έδρας ισοπαλία για την Κ20 του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο (1-1). Κατάθεση ψυχής από τους μικρούς Πάνθηρες στο γήπεδο του Ρουφ απέν...

Εκτός έδρας ισοπαλία για την Κ20 του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο (1-1).

Κατάθεση ψυχής από τους μικρούς Πάνθηρες στο γήπεδο του Ρουφ απέναντι στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Κοροπούλη απέδειξε, ότι έχει βάθος αφού αγωνίστηκε χωρίς 5 βασικούς της παίκτες και κόντρα σε μια... όχι καλή διαιτησία.

Παρ'όλα αυτά είχε τον έλεγχο καθ'όλη τη διάρκεια του ματς και με άριστη τακτική κατάφερε να προηγηθεί με πλασέ του Καραχάννα στο 59'. Είχαν προηγηθεί μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Τσιντώνη και Μαχαίρα.

Στον αντίποδα η αμυντική γραμμή δήλωνε "παρών", όποτε χρειάστηκε, ενώ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε, για μια ακόμη φορά, ο Λευτέρης Αστράς.

Στο 72' ακυρώθηκε κακώς γκολ του Οικονομίδη, ενώ στο 77' έγινε η φάση που έκρινε το αποτέλεσμα. Ο Γιαννής αποβλήθηκε με άδικη δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι ισορροπίες άλλαξαν. Στο 79' ισοφάρισε ο Ατρόμητος με κεφαλιά του Κότσικου.

Στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε, αφού η ομάδα του Ιστορικού κράτησε εύκολα τον ένα βαθμό.

Η σύνθεση του Ιστορικού: Αστράς, Αγγέλης, Τσερεγκώφ, Κουτσοποδιώτης, Γιαννής, Αρσενίδης, Τσακυργιάννης, Τσιντώνης ( 82' Γρηγορόπουλος), Μαχαίρας ( 78' Καλαμάρης), Οικονομίδης, Καραχάννας ( 85' Ζώτος).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια