Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν πήραν την ευκαιρία...

Το σχόλιο του Γιώργου Καρμίρη για την ήττα του Πανιωνίου από τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο Ελλάδος. Κακή εμφάνιση, δίκαιη ήττα για τον...

Το σχόλιο του Γιώργου Καρμίρη για την ήττα του Πανιωνίου από τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Κακή εμφάνιση, δίκαιη ήττα για τον Πανιώνιο στο Αίγιο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα και οι περισσότεροι δεν άρπαξαν την ευκαιρία από τα... μαλλιά!

Οι θεωρητικά βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν τραβήξει... κουπί από το Καλοκαίρι φέτος, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και η αλήθεια είναι πως με τα συνεχή ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά κάποιοι εξ' αυτών και με τις εθνικές τους ομάδες (Ντουρμισάι, Χατζισαφί, Μπανανά, Λάμπρου), είχαν ελάχιστον χρόνο να ξεκουραστούν.

Το ματς στο Αίγιο προσφερόταν για τον Γρηγορίου, ώστε να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες που έως τώρα δεν έχουν παίξει πολύ, έχοντας έτσι και καλύτερη άποψη για το ρόστερ του, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου. Επίσης, η ομάδα προερχόταν από ένα πολύ δύσκολο και κουραστικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και την Κυριακή ακολουθεί επίσης ένα σημαντικό και απαιτητικό ματς με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Όσα είδε όμως ο Έλληνας τεχνικός μόνο ικανοποιημένο δεν τον άφησαν. Ο Πανιώνιος μπορεί να είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, όμως στόχος ήταν και η πρώτη θέση και δυστυχώς οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοι δεν ανταποκρίθηκαν. Δεν θα μπω σε ονοματολογία, ο καθένας μπορεί να κρίνει ποιοι δεν ήταν καλοί και ποιοι ήταν

Το συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι είναι πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, όπου όπως φαίνεται δεν υπάρχει το απαραίτητο βάθος στον πάγκο. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο ματς με τον Παναιγιάλειο, όπου ο Πανιώνιος έγινε απειλητικός μόνο με την είσοδο των βασικών Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς, Βλάχου!

Όπως και να έχει ο Πανιώνιος πρέπει να αφήσει πίσω του αυτό το ματς, να διορθώσει τα λάθη του και να συγκεντρωθεί στο ερχόμενο δύσκολο παιχνίδι της Λεωφόρου.

ΥΓ: Διαβάζω στα social media γκρινιάζουν κάποιοι για τις αλλαγές του Γρηγορίου στην ενδεκάδα. Βέβαια, είναι οι ίδιοι που όταν η ομάδα χάνει γκρινιάζουν πως δεν παίζουν τα νέα παιδιά και δεν κάνει rotation ο Γρηγορίου και τώρα που έπαιξε το νέο "αίμα" της ομάδας, αλλά και παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, γκρινιάζουν για τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα! Είμαι σίγουρος πως αν ο Πανιώνιος έπαιζε με περισσότερους βασικούς στο Αίγιο και κέρδιζε θα υπήρχαν γκρίνιες που ο προπονητής κουράζει ξανά βασικούς ποδοσφαιριστές (κάτι που έγινε μετά το παιχνίδι με τον Άρη). Με λίγα λόγια όταν κάποιος διαφωνεί με κάτι θα πρέπει να είναι σταθερός σε αυτό και όχι απλά να διαφωνεί και να γκρινιάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα!

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια