Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έπεσε στα... «Πηγάδια»!

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στα «Πηγάδια» από την Ξάνθη ο Πανιώνιος, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γρηγορίου είχε ...

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στα «Πηγάδια» από την Ξάνθη ο Πανιώνιος, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γρηγορίου είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως αμυντικά είχε κάκιστες αντιδράσεις στις λίγες επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων, ενώ επιθετικά με πολύ κόπο κατάφερνε να πατήσει περιοχή.

Ο Μασούντ ήταν εκτός αγώνα, με πολλά νεύρα, έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, "φλέρταρε" με την δεύτερη και έτσι ο Γρηγορίου τον αντικατέστησε στο ημίχρονο.

Στο 83' ο Οικονόμου είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, για αγκωνιά σε παίκτη της Ξάνθης.

Κακή εικόνα σε γενικές γραμμές από την ομάδα, με την Ξάνθη να εκμεταλλεύτεται τις κακές τοποθετήσεις του Πανιωνίου και να παίρνει τη νίκη!

Περισσότεροι από 50 οπαδοί του Πανιωνίου έκαναν το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι, βρέθηκαν στην Ξάνθη και ενίσχυσαν με το ατελείωτο τραγούδι τους την ομάδα.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, όμως δεν μπορούσε να βγάλει κλασικές ευκαιρίες.

Στο 23’ ο Λάμπρου πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της Ξάνθης, έκανε ένα πλασαριστό σουτ, όμως ο Ζίβκοβιτς έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα.

Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι, σε μία αντεπίθεση τους, κατάφεραν να βρουν «ανοιχτή» την κυανέρυθρη άμυνα και να ανοίξουν το σκορ. Ο Γέντρισεκ με ανοιχτό κοντρόλ και σουτ «νίκησε» τον Κότνικ για το 1-0.

Στη συνέχεια ναι μεν ο Πανιώνιος ανέλαβε ξανά την πρωτοβουλία  των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός.

Μάλιστα, ο Μασούντ ήταν εκτός αγώνα ουσιαστικά, αφού ενώ ήδη είχε πάρει κάρτα για διαμαρτυρία, συνέχιζε ασταμάτητα να μιλάει και να μουρμουράει στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει και αγωνιστικά την ομάδα.

Έτσι, στο ημίχρονο ο Γρηγορίου αποφάσισε πολύ σωστά να τον αντικαταστήσει, αφού υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να δει και δεύτερη κίτρινη, καθώς ήταν πολύ εκνευρισμένος.

Στο 51’ ο Πανιώνιος βγήκε ωραία στην επίθεση, ο Βλάχος σέντραρε όμορφα στην περιοχή, ο Σπιριντόνοβιτς δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα απέναντι από τον Ζίβκοβιτς, με τον Σαραμαντά να σουτάρει στην εξέλιξη της φάσης και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Ιστορικός είχε τον έλεγχο του ματς, όμως δύσκολα μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις με αξιώσεις.

Στο 65’ κόντρα στην ροή του αγώνα η Ξάνθη κατάφερε εκ νέου να «χτυπήσει»  στην αντεπίθεση και να κάνει το 2-0. Από εξαιρετική κάθετη πάσα του Λουσέρο, ο Γέντρισεκ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και  από μέσα δεξιά… εκτέλεσε τον Κότνικ!

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ γύρισαν πάλι πίσω, ώστε να διαφυλάξουν την άμυνα τους και να κρατήσουν τη νίκη.

Στο 82' ο Ιστορικός απείλησε με τον Ταπόκο, που λίγο νωρίτερα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, με το σουτ του παίκτη του Πανιωνίου να κοντράρει και να περνάει λίγο άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Οικονόμου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, για αγκωνιά στον Κασάδο σε εκτέλεση κόρνερ που είχε κερδίσει ο Πανιώνιος!.Η αψιμαχία των δύο είχε ξεκινήσει λίγο πριν, όταν ο παίκτης της Ξάνθης είχε βρει με τον χέρι στο πρόσωπο του Οικονόμου.

Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μπρίτο, Κίκε (78' Ορφανίδης), Γέντρισεκ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούντ (46' Σααμαντάς), Λάμπρου (78' Ταπόκο), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (68' Γλυνός)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια