Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρισβάνης: «Μέσα στην καρδιά μου ο Πανιώνιος»

Ο Σπύρος Ρισβάνης ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ και δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον αγαπημένο του Πα...

Ο Σπύρος Ρισβάνης ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Αθλητική Κυριακή" της ΕΡΤ και δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον αγαπημένο του Πανιώνιο.

"Πάντα ο Πανιώνιος είναι μέσα στην καρδιά μου", τόνισε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός και συνέχισε: "Οικογένεια μου είναι ο Πανιώνιος. Τους ευχαριστώ όλους απο τον πρόεδρο μέχρι τους φίλαθλους. Με βοήθησαν πάρα πολύ ολοι στον Πανιώνιο".

Ο πρώην παίκτης του Ιστορικού και νυν του Ατρομήτου βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσει από κοντα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε γι΄αυτό: "Όποτε μπορώ πάω και βλέπω την ομάδα. Τους έχω όλους μέσα στην καρδιά μου".

Αναφερόμενος στην εξαιρετική εμφάνιση του Κόρμπου κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε: "Ο Κόρμπος έκανε πολύ καλό παιχνίδι, από τα καλύτερα του φέτος. Είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, με παραστάσεις", ενώ όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του αρχηγού του Πανιωνίου για τις αποδοκιμασίες που άκουσε από κάποιους φιλάθλους είπε: "Εγώ μέσα από το γήπεδο να πω την αλήθεια δεν το κατάλαβα. Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει στηρίξει πολύ την ομάδα. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να στηρίζει ο κόσμος τόσο στα καλά αποτελέσματα όσο και στα άσχημα".


Δεν υπάρχουν σχόλια