Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να είναι... Πάνθηρας στο Περιστέρι!

Τον Ατρόμητο εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (04/11, 17:15) ο Ιστορικός, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανέρυθροι θέ...

Τον Ατρόμητο εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (04/11, 17:15) ο Ιστορικός, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα και κυρίως την κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ και αρχής γεννομένης από το σημερινό ματς του Περιστερίου να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δύο βασικά επιθετικά στελέχη της ομάδας έχουν τεθεί νοκ άουτ. Ο λόγος για τους τραυματίες Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν τον Ιστορικό στον δύσκολο αγώνα του Περιστερίου.

Αντίθετα, ο Σιώπης, ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ υπέστη κάταγμα στο ρινικό οστό, θα παίξει κανονικά, όμως θα του τοποθετηθεί ειδική μάσκα για να προφυλάξει το πρόσωπό του από ενδεχόμενη μεγαλύτερη ζημιά.

Αναλυτικά η 20αδα της αποστολής που ανακοίνωσε ο Γρηγορίου: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κάργας, Σιώπης, Κόρμπος, Σαββίδης, Πινιώτης, Σοτζάι, Ταπόκο, Λάμπρου, Μασούρας, Ντουρμισάι, Γλυνός.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια