Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ο Πανιώνιος είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα»

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε -μεταξύ άλλων- για την εικόνα της ομάδας του στα εκτός έδρας παιχνίδια και την αναμέτρη...

O προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε -μεταξύ άλλων- για την εικόνα της ομάδας του στα εκτός έδρας παιχνίδια και την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

«Πρέπει να ανατρέξω στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια που ήταν δύσκολα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και όχι με μικρές ομάδες. Κάναμε καλά παιχνίδια, ελέγξαμε τον ρυθμό, κάναμε ευκαιρίες απέναντι σε γηπεδούχους με πολύ κόσμο, που όμως χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο μας κέρδισαν, ίσως με τύχη, με μία φάση ή και περισσότερη αυτοπεποίθηση σε κάποιες καταστάσεις. Θα βελτιωθούμε, όμως αυτό θα χρειαστεί χρόνο, όχι μία μέρα, εβδομάδα ή μήνα. Αυτά τα δύο παιχνίδια μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Η ομάδα ένιωθε ότι έλεγχε τα ματς εκτός έδρας απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Είμαστε στον σωστό δρόμο και πρέπει να πιέσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας και να δείξουμε το πνεύμα μας, γιατί τα παιχνίδια εξαρτώνται πολύ από εμάς και πώς είμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Ο αντίπαλος παίζει όπως τον αφήνεις να παίξει.

Ο Πανιώνιος εδώ και πολύ καιρό είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Μερικές φορές περνά πολύ καλές περιόδους, μερικές όχι και τόσο, αλλά πάντα διατηρεί ένα από τα υψηλότερα επίπεδα στην Ελλάδα. Είναι μία ομάδα συμπαγής και προσπαθεί να παίξει αντεπιθέσεις γρήγορα. Πρέπει να προσέξουμε αυτές τις καταστάσεις, να αντιδρούμε γρήγορα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στιγμή. Να δείξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και όταν βρούμε τον δρόμο προς την εστία τους να είμαστε αποφασιστικοί σε αυτές της καταστάσεις»», είπε ο Ρουμάνος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια