Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό «τεστ» στη Νέα Σμύρνη

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα παραμείνει ο Ιστορικός παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς σήμερα (07/10,18:00) φιλοξενεί στην Νέα Σ...

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα παραμείνει ο Ιστορικός παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς σήμερα (07/10,18:00) φιλοξενεί στην Νέα Σμύρνη τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Στο εν λόγω ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στην διάθεση του τους διεθνείς Αστρά, Λάμπρουμ, Χατζισαφί, Ντουρμισάι και Μπανανά, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο τραυματίας Κόρμπος.

Αντιθέτως, ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Επίσης και ο Μπαντής έχει ανεβάσει ρυθμούς, παίρνει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις και δεν αποκλείεται και αυτός να αγωνιστεί κάποια λεπτά στο φιλικό παιχνίδι με τους Κύπριους.

Θυμίζουμε πως για το σημερινό ματς θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ για τον κόσμο, ενώ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα ανοίξουν μόνο οι Θύρες 4-5-6-7. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 2 θα μπορούν να εισέρχονται στο στάδιο από τις θύρες 4 και 7 με την επίδειξη των εισιτηρίων τους.

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα, τα οποία θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια