Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαμαντόπουλος: «Θυσίασα την καριέρα μου για τον Πανιώνιο»

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, λίγες μέρες μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και αναφ...

Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, λίγες μέρες μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην καριέρα του και τον Πανιώνιο.

Για τις πρώτες μέρες μετά την απόσυρση του:

«Είναι δύσκολα, μιλάμε για μια ολόκληρη ζωή. Είναι πολλά τα χρόνια, έχεις μάθει με αυτή την καθημερινότητα. Είχα σκοπό να παίξω αλλά είχα προτάσεις μόνο από επαρχία και δε μπορούσα να φύγω από την Αθήνα».

Για τη συνέχεια από εδώ και πέρα και αν τη βλέπει στο μπάσκετ:

«Θα είμαι σίγουρα στο χώρο. Θέλω να ασχοληθώ και με την προπονητική και με άλλα πράγματα. Όταν παίρνω μια απόφαση θέλω να τη στηρίζω. Για το μπάσκετ δε μπορώ να βάλω ποτέ το χέρι μου στη φωτιά. Δεν ο είχα αποφασίσει από πριν και πιστεύω να μπορέσω να τη στηρίξω την απόφαση μου».

Για την παρουσία του στον Πανιώνιο:

«Στον Πανιώνιο έχω θυσιάσει την καριέρα μου. Και από τη Σκαβολίνι έφυγα για να παίξω στον Πανιώνιο και από τη Ταουγκρές έφυγα για να σωθεί και τους χάρισα 300 χιλιάρικα. Δεν έχω πάρει από την ομάδα αυτά που έπρεπε. Όχι από τον κόσμο, που εκτιμάει αυτά που έχω κάνει. Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν πολλές προβληματικές διοικήσεις. Δεν έχω πάρει την ανταμοιβή που έπρεπε. Κρατάω τα χρόνια που περάσαμε και μεγάλες στιγμές. Αυτές προσπαθώ πάντα να κρατάω».

Για την καλύτερη στιγμή που κρατάει από την καριέρα του:

«Καλύτερη στιγμή ήταν η κατάκτηση το Eurocup με η Σαμάρα. Αυτό που θα ήθελα είναι να ήμουν περισσότερα χρόνια σε τοπ επίπεδο».

Για το αν μετανιώνει για κάποιες από τις αποφάσεις του:

«Όταν σε ζητάει η Ταουγκρές εκείνα τα χρόνια και εσύ δεν πας για να μην πέσει ο Πανιώνιος, είναι ένα βήμα πίσω. Έμπλεξα σε μια ιστορία με τον Ολυμπιακό, που περνούσε τότε τη χειρότερη φάση της ιστορίας ου. Είχα κλείσει στην Κίντερ με τον Σκαριόλο και ξαφνικά η ομάδα υποβιβάζεται…»

Για την πορεία της Εθνικής το καλοκαίρι και την παρουσία του Μίσσα:

«Δε συμφωνώ καθόλου για την κριτική που του έγινε. Πιστεύω ότι έχει στηθεί όλο λάθος από την αρχή. Όταν δεν έχει προπονητή 1,5 μήνα πριν τη διοργάνωση, έρχεται τελευταία στιγμή, οι παίκτες δεν ξέρουν ι γίνεται. Δε θεωρώ επιτυχία ότι κερδίσαμε τους Πολωνούς. Μπορούσαμε αν είμαστε λίγο προσεκτικοί να είμαστε και στους τέσσερις. Ανέφερα προηγουμένως για τον Γιαννάκη γιατί και με βάση τίτλων να το πάρουμε έχει μεγάλες επιτυχίες. Και στη φάση τώρα που δεν έχει τα μεγάλα ονόματα, είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει να καταλάβουν τι είναι η εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια