Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λινοξυλάκης: «Ένα νέο ξεκίνημα»

Το blog του Νίκου Λινοξυλάκη για τον αγώνα Πανιώνιος Βίκος Cola - Προμηθέας: Καλησπέρα σας, 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και 2ο κα...

Το blog του Νίκου Λινοξυλάκη για τον αγώνα Πανιώνιος Βίκος Cola - Προμηθέας:

Καλησπέρα σας,

3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και 2ο κατά σειρά παιγνίδι εντός έδρας, αυτή τη φορά με τον Προμηθέα Πάτρας χωρίς φιλάθλους - εύχομαι να είναι και η τελευταία –. Ο Προμηθέας, στην 2η του παρουσία στην Α1, είναι μια ομάδα με διαφορετικούς αρχικά στόχους από την προηγούμενη χρονιά. Με budget 4άδας προσπαθεί να καθιερωθεί στην κατηγορία, κάτι που φαίνεται από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές αφού έχει ξεκινήσει με 2 νίκες σε ισάριθμα παιγνίδια, μέσα στον ΠΑΟΚ την 1η αγωνιστική κι εντός, εναντίον της Λάρισας, την 2η. Η επένδυση στο roster είναι πολύ σοβαρή καθώς έχει πάρει πολλούς και ταλαντούχους παίκτες που απαρτίζουν ένα σύνολο ικανό να φτάσει αρκετά ψηλά στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος τις 2 πρώτες αγωνιστικές.

Η ομάδα μας, απόλυτα συνεπής στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να καλύψει το handicap του χρόνου, όντας η 4η εβδομάδα προπονήσεων με ολοκληρωμένο το roster της, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη, δουλεύει σκληρά, καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα, επιδιώκοντας να καλύψει τις αδυναμίες της, να βελτιώσει το ταλέντο της, να κερδίσει πρώτα από όλα τον αγώνα με τον χρόνο που δεν είχε την πολυτέλεια από την αρχή, να χαμογελάσει τελικά όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή, έχοντας απόλυτη αίσθηση των υψηλών απαιτήσεων και υποχρεώσεων που έχει, όχι μόνο τη δεδομένη περίοδο αλλά συνολικότερα.

Η προπονητική μας εβδομάδα ξεκίνησε με νέα δεδομένα, καθώς υπήρξαν 2 πολύ σημαντικές αλλαγές: ο coach Βαγγέλης Ζιάγκος διαδέχτηκε τον coach Γιώργο Καλαφατάκη, και ο point guard Boris Dallo, τον Avery Holmes.

Οι αλλαγές που έγιναν, σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα προσπάθεια υλοποίησης των βασικών στόχων που δεν έχουν αλλάξει, έχουν τεθεί από την αρχή και είναι:

Ο σεβασμός στην ιστορία της ομάδας του Πανιωνίου,

Η συνειδητοποίηση του τί σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα,

Η συνέχιση του «θαύματος» της διοίκησης που κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της ομάδας στην Α1 κατηγορία,

Ο αυτοσεβασμός και η αυτενέργεια όλων των ανθρώπων που εργάζονται σε όλα τα πόστα για την επιτέλεση των επιδιωκομένων στόχων,

Η τελική παράσταση σε όλες τις εκδηλώσεις, ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι ΟΜΑΔΑ με όλη την σημασία της λέξης αυτής εντός κι εκτός των 4 γραμμών.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω επίσης:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ COACH ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ COACH ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΙΑΓΚΟ!
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! Καλή μας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια