Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τώρα έρχονται τα δύσκολα...

Γράφει ο Λουζιτανός... Προφανώς και ήταν μεγάλη ευκαιρία για 3ποντο το ματς με τον Παναιτωλικό. Ειδικά όταν σε ένα παιχνίδι με το ρυθμό...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Προφανώς και ήταν μεγάλη ευκαιρία για 3ποντο το ματς με τον Παναιτωλικό. Ειδικά όταν σε ένα παιχνίδι με το ρυθμό που είχε το συγκεκριμένο, προηγείσαι με 1-0, στις αρχές του Β’ ημιχρόνου. Χωρίς ουσιαστικά να σου έχει κάνει φάση ο αντίπαλος. Ο γνωστός Πανιώνιος, τουλάχιστον εντός έδρας είχε δείξει μέχρι τώρα ότι τέτοια ματς τα καθάριζε, κρατώντας το μυστικό της επιτυχίας του, το μηδέν στην άμυνα.

Η απόδοση γενικά ήταν κακή. Δεν αποτελεί δικαιολογία η ζέστη, καθότι και ο αντίπαλος έπαιζε με τις ίδιες συνθήκες. Ίσως αποτελούν δικαιολογία κάποιες απουσίες (Οικονόμου, Γεσίλ, Κότνικ), αλλά θεωρητικά φέτος η ομάδα έχει βάθος στον πάγκο, ειδικά στη θέση του αμυντικού (Κάργας, Σταυρόπουλος). Κάτι που δεν ισχύει βέβαια για τη θέση του επιθετικού, μιας και η τελευταία εναλλακτική για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, ο δανεισμός του Καρίμ, για διάφορους λόγους δεν ήρθε. Για μία ακόμη φορά ο Ιστορικός κατέβηκε σε αγώνα με έναν μόνο επιθετικό, χωρίς αλλαγή. Πλέον, οποιαδήποτε πιθανή ενίσχυση πάει για Γενάρη και πιθανόν να έχει πάλι Ιρανικό χρώμα.

Γενικά όλες οι γραμμές ήταν νωχελείς και το τελικό αποτέλεσμα το αντικατοπτρίζει αυτό, έστω και αν ο Παναιτωλικός έκανε ουσιαστικά μία φάση. Οι αντίπαλοι προπονητές παίζουν πολύ σφικτά πια τον Πανιώνιο, εστιάζοντας στο μαρκάρισμα του Μασούντ, που χθες δεν έπιασε καλή απόδοση, με εξαίρεση τη φάση του πέναλτυ. Τα άκρα δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου και η ομάδα είχε σαφή έλλειψη δημιουργίας φάσεων. Το σκληρό παιχνίδι έδωσε κάποια στημμένα στον Πανιώνιο, αλλά δεν αξιοποιήθηκε κανένα από αυτά.

Οι βαθμοί όμως χάθηκαν από την άμυνα. Ένα ακόμη τσαφ σε κεφαλιά αυτή τη φορά τιμωρήθηκε με τη μοναδική σημαντική φάση που έκανε ο αντίπαλος για να πάρει την ισοπαλία. Και είχαμε επισημάνει από ένα τσαφ στο προηγούμενο μόλις ματς για Μπανανά και Γκιοατά. Δυστυχώς έχει γίνει συνήθεια το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να κάνει τσαφ σε κεφαλιές, παρότι ο μέσος όρος ύψους είναι αρκετά υψηλός. Κάθε αντίπαλος προπονητής μπορεί να το δει αυτό και να δώσει ανάλογες εντολές στην ομάδα του. Καλό θα ήταν να αντιμετωπιστεί άμεσα αυτό το φαινόμενο από το τεχνικό τιμ (προπόνηση ή αντικατάσταση παικτών), καθότι η απώλεια βαθμών σε τέτοιους αγώνες, σε ένα πρωτάθλημα χωρίς play-offs είναι σημαντική.

Η ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω της αυτή την κακή εμφάνιση και να συνεχίσει δυνατά. Πλέον ο αγώνας στα Γιάννενα είναι κρίσιμος, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους και φαντάζει δυνατή στην αρχή του πρωταθλήματος. Στα θετικά βέβαια ότι το γήπεδο του ΠΑΣ προς το παρόν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε ευνοεί το τεχνικό παιχνίδι. Επιπλέον, λογικά θα δούμε πιο ανοικτό παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ο Γεσίλ να προλάβει τον αγώνα για να έχει η επίθεση περισσότερη ταχύτητα και τουλάχιστον μία αλλαγή. Η ομάδα πρέπει να αποδείξει στα δύσκολα ότι θα κάνει το κάτι παραπάνω και φέτος και ο αγώνας με τον ΠΑΣ προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Καλή μας συνέχεια και ένα ακόμη μπράβο στον κόσμο που έδωσε το παρόν στο γήπεδο την Κυριακή και μάλιστα είχε άριστη συμπεριφορά, για μία ακόμη φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια