Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γρηγορίου: «Θα πρέπει να τα παίρνουμε τέτοια παιχνίδια»

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός του Ιστορικού, μιλώντας στην συνέντευξη Τύ...

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον σύλλογο του Αγρίνιου, τονίζοντας πως στη συνέχεια θα πρέπει η ομάδα να καταφέρνει να παίρνει τέτοια παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που επιθετικά είναι ικανή. Δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα στην επίθεση. Ανασταλτικά τα πήγαμε καλά, δεν είχε κάποια φάση ο Παναιτωλικός. Βέβαια όταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι που φαίνεται ότι θα κριθεί στην λεπτομέρεια, θα έπρεπε αφού έχουμε προηγηθεί να κρατήσουμε τη νίκη. Χρειάζεται και κάποια εμπειρία γι’ αυτό. Υπήρχαν παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες για κάποια παιδιά, υπήρχε κόπωση. Θα πρέπει στη συνέχεια να καταφέρνουμε τέτοια παιχνίδια να τα παίρνουμε. Θωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους, σε δύσκολες συνθήκες με την ώρα κλπ».

Για το αν υπήρχε εναλλακτικό σχέδιο, με την διάταξη του Παναιτωλικού: «Εναλλακτικό πλάνο, όπου έλειπε ο Γεσίλ, δεν ήταν εύκολο. Δεν είχαμε δεύτερο επιθετικό να βάλουμε στο παιχνίδι. Προσπάθησε να βάλω πιο φρέσκα παιδιά στα πλάγια, με περισσότερη κίνηση. Δεν τα καταφέραμε όμως. Στο μυαλό μας ήταν να κερδίσουμε, τέτοιες αλλαγές κάναμε. Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια μπορείς και να χάσεις και θα ήταν μεγαλύτερη η ζημιά».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια