Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξώδικο από Μπάρλο, αλλά...

Εξώδικο στον Πανιώνιο έστειλε ο Νίκος Μπάρλος, με το οποίο ζητά τα δεδουλευμένα του από την περασμένη σεζόν, αλλά και το ποσό που προβλέ...

Εξώδικο στον Πανιώνιο έστειλε ο Νίκος Μπάρλος, με το οποίο ζητά τα δεδουλευμένα του από την περασμένη σεζόν, αλλά και το ποσό που προβλέπει το συμβόλαιο του για την νέα σεζόν.

Στους κυανέρυθρους πάντως δεν υπάρχει ανησυχία, αφού όπως ισχυρίζονται δεν έχει νόημα και αντίκρισμα του εξώδικου του έμπειρου αθλητή κατά του συλλόγου, αφού το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ήταν με τον κ. Βαρουξάκη, χωρίς νομιμοποίηση και σφραγίδα του Πανιωνίου! Μάλιστα, όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ, δεν έχουν καν το ιδιωτικό συμφωνητικό.

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αναμένεται να απαντήσει στον παίκτη να στραφεί εναντίον του κ. Βαρουξάκη...

«Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους»

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο συνεχίζουν να περιμένουν την στήριξη όλου του Πανιώνιου κόσμου, ώστε να συμπληρωθεί το ποσό του μετοχικού κεφαλαίου. Τα πράγματα βέβαια μόνο εύκολα δεν είναι.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ, Χρήστος Βουζουνεράκης, με δήλωση του στο
"sport24" τόνισε: "δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο για την Α1. Όλα πλέον εξαρτώνται από τον κόσμο του Πανιωνίου. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος άνθρωπος που να μας έχει πλησιάσει, για να βοηθήσει, μόνο ο κ. Σταύρος Αλευρογιάννης. Εμείς ως διοικούσα επιτροπή προσπαθούμε να βρούμε το ποσό που υπολείπεται για να αγωνιστεί η ομάδα στην Α1", ενώ πρόσθεσε: "Μιλάμε κάθε μέρα με ανθρώπους, σε δύσκολες εποχές για τη χώρα. Αναζητούμε κάποιους ακόμη συμμάχους, για να καλυφθεί το απαιτούμενο ποσό και η ομάδα να είναι σε θέση να βρεθεί στην Α1".

Τι θα συμβεί όμως σε περίπτωση που δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλουν; "Δεν υπάρχει plan b αυτή την στιγμή για την Α1, με τη λογική άλλου χρηματοδότη. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους με όλες τις δυνάμεις μας, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν θα τα παρατήσουμε, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι τη λήξη της διορίας που υπάρχει", προσέθεσε ο Χρήστος Βουζουνεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια