Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πολύτιμος βαθμός υπό τέτοιες συνθήκες»

Τον σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας και το αήττητο στο πρωτάθλημα κρατάει ο Μιχάλης Γρηγορίου από την αναμέτρηση των Ιωαννίνων. Αναλυτικ...

Τον σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας και το αήττητο στο πρωτάθλημα κρατάει ο Μιχάλης Γρηγορίου από την αναμέτρηση των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου: 

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είχε ένταση και ρυθμό το ματς. Ελαφρά καλύτερα μπήκε ο ΠΑΣ, αλλά χωρίς μεγάλες ευκαιρίες στο α' μέρος. Είχα δώσει έμφαση όλη την εβδομάδα στη δύναμη του ΠΑΣ Γιάννινα στις στατικές φάσεις και τις γρήγορες μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση και το αντιμετωπίσαμε καλά.

Έγιναν απίστευτα πράγματα, οι Σιώπης και Ντουρμισάι έπαθαν διάστρεμμα και ο Γκιοατά εξάρθρωση αγκώνα, ενώ μείναμε με 10 παίκτες με την αποβολή του Μασούντ. Καταλαβαίνετε ότι ο βαθμός είναι πολύ θετικός υπό τέτοιες συνθήκες. Εξάλλου ο ΠΑΣ έχει ίδιους στόχους μ' εμάς για την πεντάδα και όταν παίρνεις βαθμό εκτός έδρας είναι πολύτιμος, πόσο μάλλον με όλα αυτά που μας συνέβησαν.

Μπράβο στα παιδιά για την προσήλωση στην τακτική και τη μαχητικότητα. Τους είπα στα αποδυτήρια, ότι αν δεχόμασταν γκολ, θα ήταν μόνο από ατομικό λάθος. Εμείς, εκτός από το γκολ, είχαμε την ευκαιρία με τον Μασούρα για το 1-2, αλλά δεν έγινε. Κρατάμε το αήττητο και κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης για το κύπελλο».

Για τους τραυματίες:
«Αύριο θα ξέρουμε, αλλά το θεωρώ απίθανο να υπολογίζεται κάποιος από τους τρεις στον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το πώς είδε την κατάσταση του γηπέδου:
«Έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια. Έκανε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΣ. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να γίνει ακόμα καλύτερος, αλλά καμία σχέση με αυτό που συναντούσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι προς όφελος όλων και του κόσμου και για τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια