Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησε και ο Τσούπκοβιτς

Πάτησε... παρκέ ο Τσούπκοβιτς! Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος μάλιστα στην Τρίτη...

Πάτησε... παρκέ ο Τσούπκοβιτς!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος μάλιστα στην Τρίτη πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Ο 29χρονος, πλέον, μπορεί να λογίζεται ως παίκτης του Πανιωνίου, με τους κυανέρυθρους να ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ τους στην θέση "4".

Ο Τσούπκοβιτς έχει εμπειρία από το ελληνικό Πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Τρίκαλα, Άρη, Κύμη και άπαντες στον Ιστορικό ευελπιστούν πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη νέα δύσκολη σεζόν στην Α1.

Από εκεί και πέρα, οι δύο Αμερικανοί Εϊβρι Χολμς και Έιβερι Γούντσον έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο και αναμένεται άμεσα να ενσωματωθούν και αυτοί στις προπονήσεις.

Ο πρώτος είναι 23 χρονών, αγωνίζεται ως γκαρντ και βγήκε φέτος από το πανεπιστήμιο του Κλέμσον, έχοντας στην τελευταία του σεζόν 10.3 πόντους και 1.3 ασίστ ανά ματς.

Ο δεύτερος, είναι επίσης 23 ετών, παίζει στο «1» και το «2», έχει ύψος 1,88 και την περασμένη σεζόν «μέτρησε» 8,8 πόντους στο NCAA με το Μπάτλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια