Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ομάδα και κόσμος για τη νίκη!

Με στόχο το "τρία στα τρία" θα αγωνιστεί ο Ιστορικός κόντρα στον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη (10/09,16:00). Η ομάδα του Γρηγορ...

Με στόχο το "τρία στα τρία" θα αγωνιστεί ο Ιστορικός κόντρα στον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη (10/09,16:00).

Η ομάδα του Γρηγορίου έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στην Σούπερ Λιγκ με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θα επιδιώξει να επικρατήσει και του συλλόγου του Αγρινίου, ώστε να φτάσει τους 9 βαθμούς και να μείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαντή, Οικονόμου, Γεσίλ που είναι τραυματίες, ενώ και ο Κότνικ (αν και μπήκε αποστολή) δεν αναμένεται να αγωνιστεί.

Αντίθετα, Σιώπης και Σπιριντόνοβιτς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ ο νεαρός Αστράς -εκτός απροόπτου- θα υπερασπιστεί την κυανέρθρη εστία, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ιστορικό.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα: Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης (Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι.

Η αποστολή: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Σιώπης, Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος, Σοτζέι, Κάργας.

Ο κόσμος του συλλόγου αναμένεται αν δώσει βροντερό "παρών" στις εξέδρες της Νέας Σμύρνη, προκειμένου να "σπρώξει" την ομάδα σε μία ακόμα νίκη.

Μάλιστα, θυμίζουμε, ότι στην είσοδο κάθε Θύρας του γηπέδου θα υπάρχουν ειδικά κουπόνια για την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, με την τιμή τους να είναι 5 ευρώ (το ένα).

Δεν υπάρχουν σχόλια