Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα «αποκαλυπτήρια» στο Αρτάκης!

Στο φιλικό παιχνίδι με το Λαύριο στο Αρτάκης, το Σάββατο (30/09,17:30), ο μπασκετικός Πανιώνιος πραγματοποιεί τα... αποκαλυπτήρια του μπρ...

Στο φιλικό παιχνίδι με το Λαύριο στο Αρτάκης, το Σάββατο (30/09,17:30), ο μπασκετικός Πανιώνιος πραγματοποιεί τα... αποκαλυπτήρια του μπροστά στον κόσμο του συλλόγου!

Το ρόστερ πλέον -όπως όλα δείχνουν- έχει ολοκληρωθεί και ο Γιώργος Καλαφατάκης καλείται να δουλέψει όσο καλύτερα και όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να "δέσουν" οι παίκτες μεταξύ τους και να παρουσιαστεί ο Ιστορικός έτοιμος για το πρωτάθλημα της Α1.

Το Σάββατο (30/09), στο κλειστό της Αρτάκης, στις 17:30, οι κυανέρυθροι υποδέχονται το Λάυριο σε φιλικό παιχνίδι, μέσω του οποίου ο κόσμος του Πανιωνίου θα μπορεί να πάρει μία πρώτη... γεύση από την φετινή ομάδα.

Η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ:

"Τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που ολοκλήρωσε την σύνθεση της και διανύει την τελική ευθεία της προετοιμασίας της, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος Stoiximan Basket League και τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο, θα γίνουν στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο, το Σάββατο (30/9) στις 17.30, στο Δημοτικό Γυμναστήριο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι σηματοδοτεί την αγωνιστική επιστροφή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Α1 κατηγορία και αναμένεται η ανταπόκριση των φιλάθλων για να δώσουν συνέχεια στην διετή στήριξη τους στην ομάδα μπάσκετ και στις δυο συνεχόμενες ανόδους που πέτυχε, καθώς και να γιορτάσουν μια ακόμα ιστορική στιγμή του συλλόγου.

Στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ εναπόκειται η ευθύνη της πορείας που θα έχουν στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και είναι αυτονόητα βέβαιο ότι χρειάζονται την αμέριστη συμπαράσταση ΟΛΩΝ στην δύσκολη επιχείρηση σταθεροποίησης της ομάδας στην θέση που επέστρεψε.

Πριν και μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα θα γίνονται κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2017-2018.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια