Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ομάδα χρειάζεται «ανάσες»…

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Κυανέρυθρα αδέρφια σας χαιρετώ. Νέα απώλεια βαθμών με κοινό χαρακτηριστικό ότι και στα Γιάννινα, ό...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Κυανέρυθρα αδέρφια σας χαιρετώ. Νέα απώλεια βαθμών με κοινό χαρακτηριστικό ότι και στα Γιάννινα, όπως με τον Παναιτωλικό, προηγηθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Νομίζω ότι το περιορισμένο ρόστερ που χρησιμοποιεί ο κ. Γρηγορίου, σχεδόν η ίδια 11αδα από τον περασμένο Ιούλιο είναι μια λάθος κίνηση, που φαίνεται πλέον και στον αγωνιστικό χώρο. Η διαχείριση του υλικού είναι πολύ σημαντική καθώς μην ξεχνάμε ότι όταν οι άλλες ομάδες θα βρίσκονται σε φόρμα εμείς ίσως να κάνουμε «κοιλιά». Αρα πρέπει να εκμεταλλευθούμε το γεγονός ότι αρχίσαμε πιο νωρίς. Αυτό θα γίνει με σωστό ροτέισον. Ο Πανιώνιος έχει καλούς παίκτες και όλοι μπορούν ανα πάσα στιγμή να μπουν στην 11αδα και να βοηθήσουν. Το έχουν αποδείξει τόσα χρόνια. Ο κόουτς πρέπει να τολμήσει. Στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε να στηρίζουμε και παίκτες και προπονητές, αλλά και αυτοί πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους τιμώντας την φανέλα που φοράνε. Λίγα λόγια για το αγωνιστικό μέρος του Δευτεριάτικου ματς.

*** Πριν από μια εβδομάδα ακριβώς σ’ αυτή τη στήλη έγραφα για τον Μασούντ. «Μεγάλος παίκτης. Ηγέτης της ομάδας. Δεν χωρά η παραμικρή αμφισβήτηση. Όμως σε ορισμένα ματς, όπως της Κυριακής, είναι προκλητικά ατομιστής. Επι 94 λεπτά περιφερόταν στο γήπεδο, με μοναδική εξαίρεση τη φάση του πέναλτι. Πρέπει ο Μασούντ να καταλάβει ότι οι αντίπαλοι το «σημαδεύουν». Τον κλωτσάνε, τον προκαλούνε. Πολλοί διαιτητές, όπως ο κ. Σκουλάς, αφήνουν το σκληρό παιχνίδι πάνω στον Ιρανό. Γι’ αυτό και πρέπει ο Σοτζέι να προστατεύσει και τον εαυτό του και την ομάδα», δυστυχώς (και) στα Γιάννινα δεν άλλαξε τίποτα. Μάλλον έγιναν χειρότερα τα πράγματα καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες. Νομίζω ότι πρέπει ο Σοτζέι να καταλάβει ότι από αυτόν περιμένουν όλοι να προστατεύσει τον εαυτό του και την ομάδα…

*** Για τον Χατζησαφί βαρέθηκα να γράφω. Πλέον είναι ολοφάνερο ότι ως αριστερό μπακ χαραμίζεται. Όμως για τα στόπερ θα (ξανα)γράψω. Πρώτα να ευχηθώ στον Ζερόμ Γκιοατά περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα. Στους Ζωσιμάδες ο Μπανανά εξέθεσε όλους όσοι είχαν καλή άποψη γι αυτόν. Τραγικό λάθος που κόστισε το γκολ της ισοφάρισης. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από παίκτες με εμπειρία. Αν προσθέσω και το πέναλτι που έκανε στη Κέρκθυρα (αλλά το απέκρουσε ο Κότνικ…) νομίζω ότι ο Μπανανά χρειάζεται «ανάσες». Πάντως και για τα στόπερ, αλλά και για την επιθετική γραμμή ο προπονητής πρέπει επιτέλους να δει και λίγο πιο… μακριά. Δεν ξέρω τι γίνεται στις προπονήσεις αλλά εμένα με «ενόχλησε» που προτιμήθηκε ο Κάργας (δεν έχω τίποτα με το παιδί…) και όχι ο Σταυρόπουλος που ήταν πάλι εκτός αποστολής. Όπως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει «χαθεί» από τις αποστολές της ομάδας ο Μάκης Βουκελάτος, ένας παίκτης που θα μπορούσε να δώσει επιθετικές λύσεις όταν μάλιστα πέρυσι με τον Μιλόγεβιτς είχε πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής και είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία (κάτι που αποδεικνύεται και με τις εμφανίσεις του στην Εθνική Ελπίδων). Γιατί να μην πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Αγγελος Πινιώτης, ο Γιάννης Οικονομίδης; Πως θα αποκτήσουν εμπειρίες αν δεν αγωνίζονται; Θυμίζω φιλαράκια μου ότι ο Θωμάς Μαύρος έκανε ντεμπούτο με την «κυανέρυθρη» φανέλα σε ηλικία 16 ετών. Σε μια ομάδα με παικταράδες. Το μέλλον του Πανιωνίου, θα το ξαναγράψω και αυτό, βρίσκεται στα δικά του παιδιά. Το γνωρίζει πολύ καλά η σημερινή διοίκηση, καλό είναι να γίνει συνείδηση σε όλους.

*** Δυο λόγια για τη διαιτησία. Γνωρίζουμε ότι ο πανιώνιος δεν είναι αρεστός από το ΠΟΚ. Θυμίζω ότι πέρυσι για αν μας νικήσει ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη ο βοηθός έκοψε δυο φορές με ανύπαρκτα οφ σάιντ τον Ανσαριφανρτ. Στα Γιάννινα όρισαν τον Κομίνη από τη Θεσπρωτία, δλδ τον διπλανό νομό. Ο διαιτητής ανέχθηκε το κλωτσίδι (αποχώρησαν τρεις παίκτες μας τραυματίες…) ιδιαίτερα πάνω στον Μασούντ, τον Ντουρνισάι και τον Λάμπρου, ενώ δεν τιμώρησε τις βουτιές των παικτών του ΠΑΣ για πέναλτι. Ποτέ ο Πανιώνιος δεν ζήτησε εύνοια. Μόνο 50-50 θέλουμε. Μόνο σεβασμό απαιτεί ο Ιστορικότερος σύλλογος του Ελληνισμού.

*** Κύπελλο τη Πέμπτη πάλι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο θεσμός μας ταιριάζει, πρέπει φέτος να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Αυτό. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

*** Με κόπο και «αίμα» η ομάδα μπάσκετ βαδίζει προς την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α1. Ελπίζω πάντα ότι οι επιχειρηματίες που δηλώνουν Πανιώνιοι θα στηρίξουν με πράξεις και όχι λόγια την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ.

*** ΥΓ Μπράβο στους «Πάνθηρες». Άλλη μια φορά μας έκαναν περήφανους…

*** Σας χαιρετώ. Πάντα στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια