Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σμύρνη μπορείς...

Ο Ιστορικός υποδέχεται απόψε (03/08, 22:00) την Μακάμπι, στον επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με στ...

Ο Ιστορικός υποδέχεται απόψε (03/08, 22:00) την Μακάμπι, στον επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με στόχο την ανατροπή - πρόκριση! 

Πίστη, αισιοδοξία και θέληση είναι τα τρία στοιχεία που υπάρχουν στον Πανιώνιο ενόψει του σημαντικού εντός έδρας παιχνιδιού με την Μακάμπι.

Η ομάδα του Γρηγορίου πρέπει να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα, κόντρα σε έναν σαφώς πολύ έμπειρο και με μεγάλο μπάτζετ αντίπαλο, ώστε να πάρει την μεγάλη πρόκριση.

Στις τάξεις της ομάδας γνωρίζουν καλά πως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο τους, όμως οι κυανέρυθροι έδειξαν και στο Ισραήλ πως μπορούν να καταφέρουν και αν έχουν και λίγο την τύχη με το μέρος τους (έλειψε από την ομάδα στο Ισραήλ) να φτάσουν σε μία ακόμα μεγάλξ επιτυχία.

Το θετικό για τον τεχνικό του Ιστορικού είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του και οι Μασούντ, Χατζισαφί και έτσι θα μπορεί να επιλέξει τους έντεκα που θέλει για να ξεκινήσουν το ματς.

Το πιθανότερο είναι να δούμε την ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί και κόντρα στην Γκόριτσα. Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούντ, Λάμπρου, Μασούρας και Γεσίλ είναι οι επικρατέστεροι για να συνθέσουν το αρχικό σχήμα.

12ος παίκτης ο κόσμος

Ο κόσμος του Ιστορικού τα τελευταία 24ωρα ζει και αναπνέει για τον αποψινό αγώνα και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Η προπώληση των εισιτηρίων από την Δευτέρα (31/07) πήγε πολύ καλά και πλέον σήμερα, την ημέρα του αγώνα, αναμένεται να κορυφωθεί η "κίνηση" στα εκδοτήρια.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί φίλαθλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι βρίσκονται σε διακοπές, θα έρθουν αυθημερόν στην Αθήνα για να δουν το παιχνίδι και μετά θα επιστρέψουν ξανά στις διακοπές τους. Κάτι που φυσικά φανερώνει και την... δίψα του κυανέρυθρου κόσμου!

Το σύνθημα είναι ένα: "Σμύρνη μπορείς, μπορείς να προκριθείς!".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια