Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας στα panionianea.gr: «Ζήσαμε ένα παραμύθι στην ευρώπη...»

Ο Χρήστος Δάρας στα panionianea.gr Ο Χρήστος Δάρας μίλησε στα panionianea.gr για τον αγώνα με την Μακάμπι, την ευρωπαϊκή πορεία του ...

Ο Χρήστος Δάρας στα panionianea.gr



Ο Χρήστος Δάρας μίλησε στα panionianea.gr για τον αγώνα με την Μακάμπι, την ευρωπαϊκή πορεία του Πανιωνίου και για τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν στο ματς της Νέας Σμύρνης κόντρα στους Ισραηλινούς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μεταγραφικό κομμάτι, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος στα panionianea.gr:

Για τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο: "Ο κόσμος της ομάδας στάθηκε μαζικά στο πλευρό μας, δείγμα ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια καθώς και ότι έχει πετύχει η διοίκηση ως τώρα. Νιώσαμε όλοι πάρα πολύ ευχάριστα για όσα ζήσαμε και χθες, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη, εκτός φυσικά από το αποτέλεσμα της ήττας.

Παρά το αποτέλεσμα όμως, στο τέλος του παιχνιδιού πήγαμε προς τον κόσμο όπως κάθε φορά και εκείνος μας χειροκρότησε. Οι φίλαθλοι βλέπουν ότι γίνεται μια υγιή και αγνή προσπάθεια, με την ομάδα να στηρίζεται κυρίως σε ελληνόπουλα".

Για το παιχνίδι με την Μακάμπι: "Το ματς ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο. Συνήθως στο ποδόσφαιρο, όταν υπάρχουν δύο παιχνίδια κερδίζει και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Ζήσαμε ένα παραμύθι στην Ευρώπη φέτος. Σταθήκαμε αξιοπρεπώς και απέναντι στην Μακάμπι, μια ομάδα με πολύ μεγάλο μπάτζετ και φυσικά καταφέραμε να φέρουμε και βαθμούς στην Ελλάδα πετυχαίνοντας δύο νίκες".

Για το αν ενισχυθεί η ομάδα μεταγραφικά: "Πάντα η κάθε ομάδα θα λέμε ότι θέλει ενίσχυση, το θέμα όμως είναι και τη δυνατότητα υπάρχει. Eίδαμε τον «πιτσιρικά» τον Σταυρόπουλο να είναι εξαιρετικός, παρά το νεαρό της ηλικίας του και ουσιαστικά να είναι μια εσωτερική μεταγραφή. Είδαμε επίσης και τον Σαββίδη να τα πηγαίνει πάρα πολύ καλά στη θέση του αμυντικού χαφ".

Για το αν γίνει κίνηση στην επίθεση: "Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σκέψη να κινηθούμε για επιθετικό. Στο ματς με την Μακάμπι στη Νέα Σμύρνη ήταν τέτοια η μορφή του αγώνα που φάνηκε να έχουμε πρόβλημα στην επίθεση, όμως δεν έχουμε. Το παιχνίδι αυτό ήταν ειδικών συνθηκών. Οι παίκτες είχαν τεράστιο άγχος, οι περισσότεροι πρώτη φορά παίζουν στην Ευρώπη και ειδικά σε ένα τέτοιο ματς με μεγάλη πίεση και έναν ισχυρό αντίπαλο. Για αυτό δεν μπόρεσαν να αποδώσουν αυτά που πραγματικά μπορούν. Αν αποφασίσουμε στη συνέχεια ότι χρειάζεται μεταγραφή θα γίνει".

Για τη νέα σεζόν: "Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι και η φετινή πορεία της ομάδας μας, θα είναι ανάλογη με των τελευταίων δύο χρόνων. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια