Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δε χρειάζεται απογοήτευση, μόνο αισιοδοξία!

Δε χρειάζεται απογοήτευση παρά μόνο αισιοδοξία! Γράφει ο Πάνος Κατσούλας Δε χρειάζεται απογοήτευση από την ήττα και τον αποκλεισμό ...

Δε χρειάζεται απογοήτευση παρά μόνο αισιοδοξία!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας

Δε χρειάζεται απογοήτευση από την ήττα και τον αποκλεισμό του Πανιωνίου από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αν ο Ιστορικός συνεχίσει έτσι θα πάει μπροστά. Πέρυσι δεν αγωνίστηκε στην Ευρώπη, φέτος τα κατάφερε και πέρασε ένα γύρο, του χρόνου μπορεί να τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία και να προχωρήσει περισσότερο στην Ευρώπη. Του χρόνου θα έχει αποκτήσει και μεγαλύτερη εμπειρία. Έτσι δημιουργούνται οι ομάδες και προοδεύουν σταδιακά. Σύλλογοι διάττοντες αστέρες δε θα πρέπει να μας συγκινούν ούτε να μας ενδιαφέρουν.

Σήμερα πέρασε το φαβορί, η πιο γνωστή και πιο πλούσια ομάδα, όχι όμως η σαφώς καλύτερη. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Σ’ αυτό το άθλημα έχει τύχη και η πιο αδύναμη ομάδα, με πιο χαμηλό προϋπολογισμό (μπάτζετ), για αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον και δημοφιλές παγκοσμίως, ο βασιλιάς των σπορ όπως αποκαλείται!

Οι φίλοι του Πανιωνίου είναι στεναχωρημένοι σήμερα όχι μόνο επειδή αποκλείστηκε η ομάδα τους, παρότι είχε ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο αποκλείστηκε. Αποκλείστηκε μ’ ένα αυτογκόλ, ένα τζάμπα γκολ! Παρά ταύτα όμως οι φίλαθλοι του Πανιωνίου πρέπει να αισιοδοξούν ότι θα ακολουθήσουν καλύτερες αγωνιστικές μέρες, επειδή γίνεται μια προσπάθεια που στηρίζεται σε σωστές βάσεις. Επομένως, αν αυτή η δουλειά συνεχιστεί, τότε μακροπρόθεσμα τ’ αποτελέσματα θα είναι πολλαπλά. Συνεπώς δε χρειάζεται απογοήτευση αλλά αισιοδοξία ότι το μέλλον του συλλόγου θα είναι σαφώς καλύτερο.

Και δύο λόγια μόνο για ματς. Κρίθηκε στα σημεία και στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος ήταν νευρικός και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του αγχωμένοι. Επίσης κάποιοι ποδοσφαιριστές κλειδιά μάλλον υστέρησαν όπως π.χ. οι Μασούντ, Γεσίλ, Λάμπρου, Κόρμπος, Μασούρας κλπ. Αντιθέτως ο τερματοφύλακας Κότνικ και ο Χατζισαφί ήταν πολύ καλοί και κέρδος αποτέλεσε ο νεαρός Σταυρόπουλος. Το επόμενο διάστημα ο Πανιώνιος πρέπει να ενισχυθεί στο κέντρο και στην επίθεση και να συνεχίσει την προετοιμασία του προσανατολισμένος στο εθνικό μας πρωτάθλημα και κύπελλο. Και στις δύο διοργανώσεις μπορεί να διαπρέψει επειδή τα τελευταία χρόνια έχει μπει το νερό στ’ αυλάκι!

Ευχόμαστε και ελπίζουμε την ίδια θετική εξέλιξη να έχει ο Ιστορικός και στο μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια