Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βλάχος: «Τρομερή εμπειρία, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr μίλησε ο Βαλεντίνος Βλάχος. Ο δεξιός μπάκ του Ιστορικού φιλοξενήθηκε στον αέρα του Panio...

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr μίλησε ο Βαλεντίνος Βλάχος.

Ο δεξιός μπάκ του Ιστορικού φιλοξενήθηκε στον αέρα του Panionianea Radio και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- τόσο στην ευρωπαϊκή εμπειρία με την Γκόριτσα και τη νίκη του Ιστορικού, όσο και στον επαναληπτικό αγώνα της Σλοβενίας.

Παράλληλα, ο 25χρονος άσος στάθηκε στην δυναμική παρουσία του κόσμου του Πανιωνίου στην αναμέτρηση της Πέμπτης (13/07), ενώ μίλησε και για την δουλειά που γίνεται από τον Μιχάλη Γρηγορίου στην προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλεντίνος Βλάχος στo Panionianea Radio...

Για το πως έζησε το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γκόριτσα: 
“Ήταν μία τρομερή εμπειρία, ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Mετά από εννέα ολόκληρα χρόνια ο σύλλογος έπαιξε ξανά στην Ευρώπη. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, ήταν για εμάς ένα πολύ ωραίο συναίσθημα”.

Για το αν η ομάδα μπήκε αποφασισμένη στον αγώνα για να πάρει τη νίκη: 
“Μπήκαμε αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Νομίζω ότι το δείξαμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτό. Από το 1ο λεπτό πιέσαμε, κάναμε φάσεις, πετύχαμε το γκολ. Οπότε μπήκαμε αποφασιστικά στο γήπεδο”.

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα θα μπορούσε να έχει πετύχει και καλύτερο σκορ:
“Σίγουρα μπορούσαμε να έχουμε βάλει και περισσότερα γκολ, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Βέβαια και το 2-0 είναι ένα καλό σκορ. Θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι για να τελειώσουμε την πρόκριση”.

Για τον επαναληπτικό στη Σλοβενία:
“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σλοβενία. Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι σκέψεις μας θα είναι ότι το σκορ είναι στο 0-0”.

Για την δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: 
“Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο μέσα στη ζέστη στα μέσα Ιουλίου. Στήριξε ο κόσμος την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε”.

Για την καλή εικόνα, παρά τις αποχώρηση βασικών παικτών από το ρόστερ: 
“Σίγουρα είχαμε ελλείψεις από τον βασικό κορμό, αλλά αυτό όπως φάνηκε δεν επηρέασε την ομάδα. Ο κ. Γρηγορίου δουλεύει πολύ σωστά πιστεύω, κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία και πιστεύω θα βγουν κάποια πράγματα”.

Για την κλήρωση του επόμενου γύρου: 
“Το βασικό για εμάς είναι ότι έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι με την Γκόριτσα. Να πάνε όλα καλά εκεί και μετά βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο”.

Για τον στόχο στο πρωτάθλημα: 
“Ο στόχος και φέτος θα είναι υψηλός όπως κα ιτις προηγούμενες χρονιές για την ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό”.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια