Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O... Γάλλος Τασουλής! (photos)

Παρουσιάστηκε στην Γαλλία από την Λανς ο Χρήστος Τασουλής. Ο 25χρονος αριστερός μπακ... πόζαρε με την φανέλα της νέας του ομάδας και έ...

Παρουσιάστηκε στην Γαλλία από την Λανς ο Χρήστος Τασουλής.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ... πόζαρε με την φανέλα της νέας του ομάδας και έκανε ττις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ολοι με καλωσόρισαν πολύ καλά. Νιώθω καλά. Η Λανς είναι μία πολύ καλή ομάδα και θέλω να την βοηθήσω ώστε να ανέβει. Μου αρέσει να είμαι μαχητικός και να παίζω καλά με την μπάλα», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Λανς.

Και συνέχισε. «Είμαι ντροπαλός και χαμηλών τόνων. Διαβάζω βιβλία και περνάω μόνος μου τον χρόνο μου. Κάνω μαθήματα γαλλικών από μικρός, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω γαλλικά. Θα προσπαθήσω να μάθω καλά. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα να ανέβουμε στην μεγάλη κατηγορία. Εχω αποφασιστικότητα και ελπίζω να βοηθήσω. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα κάνω το καλύτερο και θέλω να μείνω εξωτερικό όσο περισσότερο μπορώ. Να κάνω πιο μεγάλα πράγματα και να παίζω στην Ευρώπη. Μου αρέσει ο Μαρσέλο και ο Φελίπε Λουίς».

Θυμίζουμε ότι ο Τασουλής αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Λανς, με την γαλλική ομάδα να έχει την οψιόν αγοράς (δεν έχει γίνει γνωστό το νούμερο της οψιόν).




Δεν υπάρχουν σχόλια