Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καλή ομάδα ο Πανιώνιος, τα παντά μπορούν να συμβούν»

Ο μεσοεπιθετικός της Γκόριτσα, Οσούτζι Μπέντε μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για τα παιχνίδια με τον Ιστορικό στον 2ο Προκριματικό Γύρο το...

Ο μεσοεπιθετικός της Γκόριτσα, Οσούτζι Μπέντε μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για τα παιχνίδια με τον Ιστορικό στον 2ο Προκριματικό Γύρο του Europa League.

Η ομάδα της Σλοβενίας πέρασε, έστω και δύσκολα, το εμπόδιο της Σιράκ (νική εκτός έδρας 0-2, ισοπαλία εντός έδρας 2-2) και πλέον ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός των Σλοβένων, Οσούτζι Μπέντε, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες του σλοβενικού συλλόγου, μίλησε στην ιστοσελίδα "gazzetta" για τα ματς με τους κυανέρυθρους, τονίζοντας αρχικά:

«Δεν γνωρίζω πολλά για τον Πανιώνιο, παρά μόνο πως πρόκειται για μια καλή ομάδα. Περιμένω δύο αμφίρροπα παιχνίδια και προσεύχομαι προκειμένου να καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης».

Ο 21χρονος άσος τόνισε πως πολλά θα κριθούν από το πρώτο ματς στη Νέα Σμύρνη, όπου η Γκόριτσα θα παίξει με καλή ψυχολογία.

«Το σημαντικότερο για μας είναι να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα που θα μας επιτρέψει να αισιοδοξούμε για την ρεβάνς. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση.

Νομίζω πως ο προπονητής θα διαβάσει το παιχνίδι και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο».

Ο Οσούτζι Μπέντε θεωρεί πως τα πάντα είναι ανοικτά σε ότι αφορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

«Δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς ως Γκόριτσα θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε.

Όλα είναι ανοικτά. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια