Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σενάρια για Σεμέδο

Το όνομα του Σέρτζιο Σεμέδο φέρνουν στο κυανέρυθρο προσκήνιο δημοσιεύματα. Ο Πανιώνιος είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση εν...

Το όνομα του Σέρτζιο Σεμέδο φέρνουν στο κυανέρυθρο προσκήνιο δημοσιεύματα.

Ο Πανιώνιος είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού χαφ για τη νέα σεζόν, με τους ανθρώπους του συλλόγου να εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Το βράδυ του Σαββάτου (22/07) είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Σέρζιο Μανουέλ Μοντέιρο Σεμέδο (όπως είναι ολόκληρο το όνομα του), με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του Πανιωνίου με τον ποδοσφαιριστή.

Ποιος είναι ο Σεμέδο. Είναι γεννημένος το 1988 στην Λισαβόνα, όμως έχει καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι και μάλιστα από το 2014 είναι διεθνής με τους "μπλε καρχαρίες"! Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Μαρίτιμο, Ολαένσε, Ζιλ Βιθέντε και Φεϊρένσε.

Ο Σεμέδο μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως “εξάρι”, όσο και ως “οχτάρι”, εάν χρειαστεί και όπως αναφέρουν πάντα τα εν λόγω δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις.

Μένει να φανεί αν τα εν λόγω σενάρια-δημοσιεύματα αποδειχθούν αληθινά...

Δεν υπάρχουν σχόλια