Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα σχέδια χωρίς τους Ιρανούς

Με δεδομένη την απουσία των Μασούντ, Χατζισαφί στην αναμέτρηση του Τελ Αβίβ, ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να αλλάξει το αγωνιστικό πλ...

Με δεδομένη την απουσία των Μασούντ, Χατζισαφί στην αναμέτρηση του Τελ Αβίβ, ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να αλλάξει το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Ο Ιστορικός προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Ισραήλ, το οποίο είναι εκτός έδρας και ο τεχνικός της ομάδας πρέπει να προσαρμόσει τα πλάνα του, καθώς οι δύο Ιρανοί δεν θα αγωνιστούν στο εν λόγω ματς (εκτός απροόπτου και στο δεύτερο ματς).

Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Ταπόκο να παίρνει θέση βασικού δίπλα στον Κόρμπο και τον Σαββίδη να αγωνίζεται πιο μπροστά ως "αντί-Μασούντ". Την θέση του Χατζισαφί θα πάρει ο Σαραμαντάς.

Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο σχηματισμός της ομάδας. Αν θα είναι δηλαδή το 4-3-3, όπως ξεκίνησε το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκόριτσα ή θα είναι το πιο κλασικό 4-2-3-1.

Σίγουρα ο Μιχάλης Γρηγορίου τις επόμενες μέρες θα δουλέψει στις προπονήσεις όσα έχει στο μυαλό του, μέχρι να κατασταλάξει οριστικά για το ματς του Τελ Αβίβ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Έλληνας προπονητής αρέσκεται να αλλάζει το σχηματισμό της ομάδας ακόμα και κατά την διάρκεια ενός αγώνα, ανάλογα φυσικά και την εικόνα που θα έχει η αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια