Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς...

Μία μία πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση μπαίνει σε αγωνιστική δράση ο Πανιώνιος, 10 μέρες περίπου πριν το πρώτο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι.  ...

Μία μία πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση μπαίνει σε αγωνιστική δράση ο Πανιώνιος, 10 μέρες περίπου πριν το πρώτο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι. 

Η προετοιμασία του Ιστορικού έχει μπει στην τελική της ευθεία, καθώς στις 13 του μήνα η ομάδα θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της, αντιμετωπίζοντας τον νικητή του Γκόριτσα-Σιράκ (πρώτο ματς 2-0 οι Σλοβένοι μέσα στην Αρμενία) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι κυανέρυθροι απόψε (02/07, 21:00) υποδέχονται τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, με το φιλικό αυτό ματς να είναι το πρώτο της φετινής ομάδας μπροστά στον κόσμο της.

Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τον μικρό Βαγγέλη που δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία «Παλεύουμε για το μικρό Βαγγέλη». Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, τα έσοδα από το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα διατεθούν στην οικογένεια του Βαγγέλη Ελευθεριάδη. Για το σκοπό αυτό, στο φιλικό θα ισχύσει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια