Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σέβεται την επιθυμία των Ιρανών...

Μπορεί να προηγείται ο επαναληπτικός αγώνας με την Γκόριτσα στη Σλοβενία, όμως στον Πανιώνιο έχουν στο μυαλό τους και το θέμα με την συμ...

Μπορεί να προηγείται ο επαναληπτικός αγώνας με την Γκόριτσα στη Σλοβενία, όμως στον Πανιώνιο έχουν στο μυαλό τους και το θέμα με την συμμετοχή ή μη των Ιρανών στα παιχνίδια με την Μακάμπι.

Οι κυανέρυθροι προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Σλοβενίας, όπου στόχος φυσικά είναι να καταφέρει η ομάδα να εκμεταλλευτεί  κόντρα στην Γκόριτσα το 2-0 της Νέας Σμύρνης και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Πάντως, στον Πανιώνιο έχουν στην... σκέψη τους και το θέμα που έχει δημιουργεί με τη συμμετοχή των δύο Ιρανών στην πιθανή "σύγκρουση" με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Το βέβαιο είναι πως οι άνθρωποι του συλλόγου θα σεβαστούν όποια απόφαση και αν πάρουν οι Χατζισαφί και Μασούντ. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα πιέσουν ψυχολογικά τους δύο παίκτες.

Να αναφέρουμε ότι ο νόμος του Ιράν για τη μετάβαση στο Ισραήλ στους συμπατριώτες τους είναι πολύ αυστηρός και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις. Μάλιστα, σε διαφορετική περίπτωση οι δύο ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν ακόμα με "καμπάνα" από τις αρχές του Ιράν και θέτουν εν αμφιβόλω την παρουσία τους στο Μουντιάλ με την Εθνική τους ομάδα.

Ουσιαστικά, λοιπόν, τα πάντα κρίνονται από το τι θα επιλέξουν να κάνουν οι Μασούντ και Χατζισαφί.

Όσον αφορά το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με την Μακάμπι, και εκεί τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους δύο παίκτες, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε οι παίκτες να αγωνιστούν.

Με το καλό η ομάδα να περάσει την Γκόριτσα και μετά θα ξεκαθαρίσει και το θέμα των Ιρανών, εφόσον ο Ιστορικός αγωνιστεί με την Μακάμπι...

Δεν υπάρχουν σχόλια