Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το προφίλ των Σιράκ - Γκόριτσα

Όπως έγινε ήδη γνωστό, την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Σιράκ - Γκόριτσα θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στον δεύτερο προκριματικό γ...

Όπως έγινε ήδη γνωστό, την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Σιράκ - Γκόριτσα θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Σιράκ είναι από την χώρα της Αρμενίας, εμώ ο Γκόριτσα από την Σλοβενία. Πάμε να δούμε το "προφίλ" των δύο ομάδων.

Σιράκ

Η ομάδα της Σιράκ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Αρμενής, καθώς βγήκε τρίτη και κατέκτησε το Κύπελλο. Ευρωπαϊκά, δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει παραπάνω από δύο γύρους στην Ευρώπη την ίδια σεζόν.

Ιδρύθηκε το 1958, με τα χρώματα της να είναι το πορτοκαλί και το μαύρο, ενώ έδρα της είναι το «Γκιούμρι Σίτι Στάντιουμ», το οποίο είναι σχετικά μικρό γήπεδο που χωράει περίπου 3.000 θεατές.

Προπονητής είναι ο Αρμένιος Βάρνταν Μπιχατσιάν και το ρόστερ της ομάδας αποτελείται κυρίως από γηγενείς παίκτες, ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές από χώρες όπως η Σερβία, Ρωσία, Νιγηρία και Καμερούν.

Γκόριτσα

Η ομάδα της Γκόριτσα επίσης είχε μία καλή σεζόν, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Σλοβενίας. Μάλιστα, στην ιστορία της έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα!

Το 1999 είχε βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχε αποκλειστεί με δύο ήττες (0-1, 0-2) και το 2004 από την ΑΕΚ (1-1, 0-1) στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Χρώματά της ομάδας είναι το γαλάζιο και το άσπρο, ενώ ιδρύθηκε το 1947 και μετονομάστηκε το 2003 σε Νόβα Γκόριτσα. Έδρα της είναιο το ομώνυμο γήπεδο με 3.100 θεατές.

Προπονητής της είναι ο Μίραν Σρέμπρνιτς, ενώ το ρόστερ στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες με εξαίρεση δύο Νιγηριανούς, έναν Βόσνιο και έναν Κροάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια