Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... κυανέρυθρος Μαϊσουράντζε! (photo)

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Πανιωνίου με τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε, σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα. Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρ...

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Πανιωνίου με τον Ιράκλι Μαϊσουράντζε, σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα.

Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχει και φωτογραφία (δείτε την παρακάτω) του ποδοσφαιριστή από τα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ όπου ποζάρει με τον κασκόλ του Ιστορικού.

Ο 28χρονος Γεωργιανός μεσοαμυντικός αγωνιζόταν στον Ερμή Αραδίππου όπου και ξεχώρισε με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Πανιωνίου. Με την κυπριακή ομάδα μέτρησε 23 συμμετοχές, έχοντας 1691 λεπτά συμμετοχής.

Πριν τον Ερμή αγωνίστηκε στην Ανόρθωση ενώ στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες των Μέταλουργκ Ρουστάβι (70 συμμετοχές-πέντε γκολ), Ντίλα Γκόρι (25 συμμετοχές) και Βαλέτα (11 συμμετοχές).

Ο Μαϊσουράντζε θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Πανιωνίου τη νέα σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει καλά τρεξίματα, διαθέτει «πνευμόνια», αντοχή και είναι "παίκτης ομάδας"

Μάλιστα, όπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα, πίσω από τη μετεγγραφή του στον Ιστορικό κρύβεται ο δικηγόρος, Πάνος Γεωργίου, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να ολοκληρωθεί θετικά ο "γάμος" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τέλος, στον Πανιώνιο ουσιαστικά περιμένουν πλέον κάποιες διαδικαστικές εξελίξεις από την Κύπρο, προκειμένου να βγει στη συνέχεια και η ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Η σχετική φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε η κυπριακή ιστοσελίδα



Δεν υπάρχουν σχόλια